Prag Ølsmagning image

Ølsmagning i Prag

Ølsmagning i Prag

Inkluderet

  • Lokal guide
  • 4 forskellige tjekkiske øl
Dagsaktivitet
  • Overblik

Ingen rigtig herretur til Prag uden en rigtig ølsmagning. Tjekkiet er det mest øldrikkende land i verden, så når polterabend eller herreturen går til Prag, skal I ikke snydes for at opleve deres store udvalg af øl.

Drik som de lokale

I løbet af ølsmagningen vil jeres druk-kompetencer for alvor blive testet. For at drikke øl som de lokale i Prag kræver sin mand. Tjekkerne har et enormt forbrug af øl, og i løbet af ølsmagningen vil I lære nogle af alle de traditioner, der er forbundet med øldrikning. Der bliver serveret 4 forskellige øl, som alle kan lidt af hvert. I skal være mindst 5 personer – så må I slås om den sidste øl.

Guided ølsmagning inklusiv lokaltransport

Ølsmagningen foregår med en guide, så dig og drengene får det absolut bedste af det bedste. Som en del af prisen får I også billetter til lokaltransport, fordi I naturligvis skal have muligheden for at opleve byens forskelligheder. Og vi garanterer dig: Det er store øl – ikke små prøvesmagninger. Aktiviteten vil vare omkring 2 timer.

Oplev et enormt udvalg af øl

Selve oplevelsen vil være meget autentisk, og I vil på jeres herretur få mulighed for at smage friskbryggede og ikke-pasteuriserede øl. På flere værtshuse kan I opleve fremragende lokal øl, som er brygget på stedet. Turen her er perfekt både for dem, som kendetegner sig selv som øl-connoisseurs, og dem, som bare gerne vil nyde en god øl (eller ti).

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked