Nøgen Sushi - En lækker middag på en lækker dame

Nøgen Sushi i Prag

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Nøgen Sushi i Prag

Inkluderet

  • Sushi Body Buffet
  • Unlimited Drinks for Stag
  • Strip Club Entry
  • Drink(s) each
  • Private Room
  • Pissup Guide
Night Life

Er I vilde med sushi? Hvorfor ikke spise det direkte af en lækker, nøgen stripper?

Føl jer som japanskere kejsere for en aften og hold et ægte gilde! Vi sørger for, at der er sushi nok til, at I bliver mætte, og hovedgevinsten er selvfølgelig at jo mere I spiser, jo mere nøgen bliver den flotte pige!

Hvordan fungerer det

Når I ankommer til stripklubben, bliver I mødt af den venlige værtinde, som vil vise jer til jeres private rum. Her serveres middagen på den nøgne stripper – der skal nok være rigeligt sushi til alle! I kan spise løs i en hel time.

Som en lille gave, får gommen en t-shirt med stripklubbens mærke på og hvis I vælger at blive på stedet efter maden, er der fri bar til gommen.

Vores guide henter jer på jeres hotel eller et andet aftalt sted. I følges til stripklubben på gåben, offentlig transport eller taxa alt efter, hvor langt fra stedet I bor (transport pris er ikke inkluderet).

Bemærk venligst

Jeres guide er med jer i 2 timer og hjælper med at sørge for, at alt er, som det skal være. Hvis I er flere end 12 personer, vil I få buffeten fordelt på to nøgne piger. I tilfælde af at I er en stor gruppe på 30 mennesker, vil den være fordelt på 3 nøgne piger.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked