100% COVID Refund pakke >

White Water Rafting i Prag

4.71/5 ( 7 anmeldelser )
Inkluderet
  • Private Transport (Roundtrip)
  • Equipment & Safety Gear
  • Qualified Instructor
  • Beer(s) or Soft Drink(s) each
  • Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Rafting

Vandhund? Adrenalin junkie? Action fan? White water rafting i Prag er vejen frem!

Her får I en på opleveren og en team-udfordring, som helt sikkert vil bringe alle jeres sider frem. Bare rolig, alle kan være med og man behøver hverken være en rutineret rafter, mega stærk eller i super form. I skal bare være friske på at kaste jer ud i det. Hver raft har en erfaren instruktør med og sammen vil I sejle et par ture ned ad kanalen og navigere gennem strømmene. I får normal mellem 3-5 ture, alt efter hvor hårdt ramt man er.

Hvordan fungerer det

Guiden vil hente jer på hotellet via privattransport. I bliver kørt til Veltrusy, der ligger ca. 30 minutter fra Prag. Efter ankomst skifter i tøj og får sikkerheds- og træningsinstruktioner af en kvalificeret engelsktalende medarbejder.

I får også 1 øl eller sodavand per person og 1 snack per person. Snacken afhænger af hvornår på året aktiviteten foregår. I vintersæsonen er det normalt baguette eller toast og i sommersæsonen er det normalt pølser og brød.

Bemærk veligst Vi anbefaler I tager noget badetøj med, et håndklæde og noget tørt tøj til bagefter – fx. en ekstra t-shirt. Skulle der være nogle grupper derude, som er erfarne raftere, kan vi sagtens skrue op for niveauet for jer! Denne aktivitet afholdes på specielle tidspunker, afhængig af datoer osv. så kontakt os endelig i dag for at få det hele på plads! Af åbenlyse årsager må I selvfølgelig ikke være fulde eller have taget stoffer.

Efter sådan en ordentlig omgang vandsport, kunne I måske trænge til et rigtigt mandemåltid. Så prøv vores Opvarmnings-bøf & øl aktivitet. Dette er et perfekt måltid før I rammer Prags vilde natteliv!

Add-Ons & Extras

BBQ Party (after rafting)
HOT POOL PARTY (after rafting)

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

White Water Rafting i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.71/5 Baseret på 7+ anmeldelser.

Vandhund? Adrenalin junkie? Action fan? Rafting i Prag er vejen frem! Få en på opleveren og en udfordring, som vil bringe alle jeres sider frem.

Viser vores seneste anmeldelser

25. September 2022
af Jens H.
17. August 2022
af Matthias F.
22. July 2022
af Bradley H.

Google Translated Strålende sjov! Instruktørerne var alle hjælpsomme og gjorde det sjovt for flok drenge!

11. July 2022
af Felix K.
18. June 2022
af Thorsten R.
18. April 2022
af Wilhelm W.
af Martin

Eventet med river rafting overraskede os til den gode side. Det var rigtig sjovt. Husk badetøj!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked