100% COVID Refund pakke >

Lamborghini Kørsel i Prag

Inkluderet
  • 30 min. Ride with Professional Driver
  • Pictures and videos
  • Privat Transport (frem og tilbage)
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Unique

Lamborghini er et af verdens mest ikoniske bilmærker – og det er det en grund til. Som en del af jeres herretur til Prag kan I prøvekøre en ægte lamborghini og indfri alle de drengedrømme, I måtte have.

Kør i en Lamborghini Gallardo LP560-4 gennem Prags gader

Vi kender alle sammen det lækre bil mærke; høj fart, masser larm og så ser de jo altid super lækre ud! Når venner og familie spørger, hvad I lavede i Prag er det lidt federe at kunne blære sig med man har kørt Lamborghini fremfor bare ‘jeg var stiv’.

1 person får 30 minutters kørsel i Lamborghini Gallardo LP560-4.

Vores guide henter gommen i privat transport på hotellet og de følges til mødestedet. Gommen møder Lamborghini teamet på stedet og får 30 minutters køretur med en prof. ræs & rally kører. Det foregår som regel på motorveje eller veje, hvor der er nok plads til at komme op i fart.
Gommen kan frit tage billeder og videoer bagefter. Det er også muligt for gommen selv at køre bilen i 15 minutter.

Overrask jeres ven til polterabend

Det er den sidste tur, I har sammen, hvor jeres ven ikke er en gift mand. Så det skal fejres med et brag. Og der er jo noget med mænd og biler. Men ikke bare mænd og biler – for hvad med mænd og en Lamborghini? Det må da være den ultimative drøm. Giv din ven det, han fortjener. Sit livs drøm, som den kommende kone aldrig vil kunne forstå. Hvis nogle af jer andre bliver fristet, kan I tilkøbe 8 minutters kørset til jer andre også.

Vi lever kun én gang

Ja, måske tænker du, at det vil være ret omkostningsrigt med en Lamborghini. Men tænk på det, du får ud af det: Et kæmpe sus i maven og et uforglemmeligt minde. Samtidig er I på tur til Prag, hvor det er forholdsvist billigt at leve.

Hvad venter I på?

Venligst bemærk

I tilfælde af at gommen ønsker at køre Lamborghinien i 15 minutter, er der ingen alkoholtolerance. Han skal medbringe et gyldigt kørekort og pas. Derudover skal man være EU-statsborger og også tegne en lejeaftale, hvor han accepterer at betale 10% for en lovpligtig selvrisiko.

Efter sådan en fed oplevelse med adrenelinen ude på tøjet, trænger I til at falde lidt ned med lækre drinks eller kolde øl og fed musik. Book vores Bytur på klub aktivitet og få den fedeste aften i Prags natteliv!

Add-Ons & Extras

On board GoPro full HD video
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked