Lamborghini Kørsel

Lamborghini Kørsel i Prag

Lamborghini Kørsel i Prag

Inkluderet

  • Lokal guide
  • Privat transport
  • 1 x 30 minutes kørsel i Lamborghini Gallardo LP560-4 (med prof. ræs og rally kører)
  • Billeder og video
daytime
  • Overblik
  • Galleri

Lamborghini er et af verdens mest ikoniske bilmærker – og det er det en grund til. Som en del af jeres herretur til Prag kan I prøvekøre en ægte lamborghini og indfri alle de drengedrømme, I måtte have.

Kør i en Lamborghini Gallardo LP560-4 gennem Prags gader

Vi kender alle sammen det lækre bil mærke; høj fart, masser larm og så ser de jo altid super lækre ud! Når venner og familie spørger, hvad I lavede i Prag er det lidt federe at kunne blære sig med man har kørt Lamborghini fremfor bare ‘jeg var stiv’.

1 person får 30 minutters kørsel i Lamborghini Gallardo LP560-4.

Vores guide henter gommen på hotellet og de følges til mødestedet, enten med offentlig transport eller taxa (ikke inkluderet i prisen). Gommen møder Lamborghini teamet på stedet og får 30 minutters køretur med en prof. ræs & rally kører. Det foregår som regel på motorveje eller veje, hvor der er nok plads til at komme op i fart.
Gommen kan frit tage billeder og videoer bagefter. Det er også muligt for gommen selv at køre bilen i 15 minutter.

Overrask jeres ven til polterabend

Det er den sidste tur, I har sammen, hvor jeres ven ikke er en gift mand. Så det skal fejres med et brag. Og der er jo noget med mænd og biler. Men ikke bare mænd og biler – for hvad med mænd og en Lamborghini? Det må da være den ultimative drøm. Giv din ven det, han fortjener. Sit livs drøm, som den kommende kone aldrig vil kunne forstå. Hvis nogle af jer andre bliver fristet, kan I tilkøbe 8 minutters kørset til jer andre også.

Vi lever kun én gang

Ja, måske tænker du, at det vil være ret omkostningsrigt med en Lamborghini. Men tænk på det, du får ud af det: Et kæmpe sus i maven og et uforglemmeligt minde. Samtidig er I på tur til Prag, hvor det er forholdsvist billigt at leve.

Hvad venter I på?

Bemærk: De viste billeder er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøjagtige

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked