100% COVID Refund pakke >

Lerdueskydning i Prag

4.75/5 ( 4 anmeldelser )
Inkluderet
  • Soft Drinks
  • Qualified Instructor
  • Equipment & Safety Gear
  • 12 x Clay Pigeons each
  • Beer(s) each
  • 24 kugler each
  • Pissup Guide
  • Private Transport (Roundtrip)
Daytime
Clay Pigeon Shooting

Lerdueskydning i Prag - klar og parat!? Dette er svære end bare at skyde på statiske målskiver... Disse lerduer bevæger sig altså hurtigt, men det finder I hurtigt ud af!

At skyde lerduer til polterabenden er hylende morsomt og skide sjovt! Det vil i den grad få gang i konkurrencegenet, mens I forsøger at ramme den flyvende "due". Find ud af hvem de sande skytter i gruppen er.

Hvordan fungerer det

I vil blive hentet på aftalt sted (f.eks. jeres hotel) af en guide og vil derefter blive kørt til skydebanen via bus, ca. 30 km fra Prag. Det er cirka en times kørsel.

Når I ankommer til skydebanen, vil en instruktør vise jer hvordan I skyder. Og selvfølgelig får I sikkerhedsudstyr som headset, briller osv.

I skyder en ad gangen på lerduer, der flyver ud i 5 forskellige retninger fra en station. I får to skud hver af gangen.

Resultaterne af hver person bliver skrevet ned - for at hjælpe med at gøre konkurrencen lidt mere spændende og selvfølgelig finde ud af, hvem der er gruppens bedste skytte!

I får alkoholfrie drikkevarer (gratis) på stedet. Efter skydningen får I hver 1 øl, der også gives af skydebanen. En bus tager jer tilbage til Prag.

BEMÆRK:

For at kunne deltage i lerdueskydning i Prag, skal I hver især medbringe ID for at blive registeret og underskrive en ansvarsfraskrivelse. Og I skal selvfølgelig være ædru, ellers må I ikke skyde.

Efter en fed og konkurrencepræget dag, er det tid til at nyde lidt alkohol. Book vores Bytur på klub og få endnu en legendarisk oplevelse!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

Lerdueskydning i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.75/5 Baseret på 4+ anmeldelser.

Lerdueskydning i Prag - Er I klar? fyr og skyd lerduer! Nyd en sjov og afslappet dag og find ud af hvem gruppens bedste skytte er!

18. April 2023
af Mario B.

Google Translated Det var en meget sjov tur.

11. September 2022
af Sebastian R.
13. June 2022
af Kohli F.
27. January 2022
af Manuel W.
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked