100% COVID Refund pakke >

Shemale Stripshow i Prag

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 15 min. Shemale stripshow
Featured
Stripper
Landing Page
Naughty
Pranks

På herretur i Prag? Book et stripshow med en vaskeægte shemale og giv jeres hovedperson et chok

Hvis I har planlagt en herretur til Prag, måske med en kammerat der skal til at giftes, hvad kunne så være bedre end at give ham sit livs overraskelse, som han sent vil glemme?

I så fald bør I helt sikkert overveje at booke et stripshow med byens eneste shemale stripper. Her vil I kunne få et 15-minutters stripshow på jeres makkers hotelværelse. Han vil uden tvivl nyde godt af stripperens fine former, og netop som han er overbevist om, at det er en rigtig kvinde foran ham, vil han opdage sandheden til alles underholdning. Sørg for ikke at gå glip af dette øjeblik, men forsikr brudgommen om, at hvad der sker i Prag, bliver i Prag.

Hvilke praktiske informationer skal vi være klar over?

På jeres hotel vil I blive mødt af en guide, der vil kommunikere med jer og yde bistand ift. enhver detalje omkring jeres brudgom for at gøre hele showet endnu bedre, og ift. hvis I har nogle tvivl og spørgsmål. Stripperen kan dukke op, hvorend I befinder jer i byen og kan udføre sit show på jeres hotelværelse, en restaurant eller et andet sted.

Hvad kan man ellers opleve i Prag

Når stripshowet er slut, sidder I nok med tørre munde, og derfor har I selvfølgelig brug for at få slukket tørsten, og hvilken bedre måde at gøre det på end at tage på pubcrawl i byens vilde og varierede natteliv? Derfor kan I med Pissup hyre en Privat Barguide, der vil tage jer med rundt på de bedste barer og natklubber, byen har at byde på.

Har I heller ikke fået nok af stripperiet, men ville foretrække nogle rigtige kvinder denne gang, så kan I også tage på Stripcrawl, hvor I ligeledes vil blive taget rundt på byens bedste og mest eksklusive stripklubber, hvor de mest sexede kvinder venter på at danse for jer. Kan der være en bedre måde at feste igennem i Prag på?

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked