100% COVID Refund pakke >

Barcrawl med barguide og ubegrænset øl

4/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 1 t. Ubegrænset Øl
Add-Ons & Extras >
Guided Tours
Night Life
Drinking
Naughty
Night Life

**Man kan aldrig gå galt i byen med en ubegrænset mængde øl!

Oplev Prags vilde natteliv med en af vores ekspertguider! Med denne pakke får I også mulighed for at drikke så meget øl, som I vil (eller kan).

Når I først befinder jer i den tjekkiske hovedstad, er det kedeligt at skulle spilde tiden på at lede efter gode steder at drikke. Tag i stedet med vores lokale guide, som vil vise jer de bedste steder, der både passer til jeres smag og jeres budget! Med denne pakke er I garanteret en fantastisk bytur!

På en af de barer, I vil besøge, kan I også nyde godt af en times ubegrænset øl, så her gælder det om at få hældt som I jer, som I kan. Derefter bør I være godt kørende til resten af aftenen.

Hvad er inkluderet i aktiviteten?

En af vores guider mødes med jer på jeres hotel og tager jer med til aftenens første stop. Alle steder vil være i byens centrum, så I slipper for at bruge en masse penge på taxaer.

Dette er en barcrawl, så I vil stoppe ved flere barer undervejs.

Bemærk venligst, at der kun er ubegrænset gratis øl på et af stoppestederne. Tiden starter, når I ankommer til baren, så bare gør jer klar og drik med begge hænder, så I kan få det hele ned! De, der ikke drikker øl, kan købe andre drikkevarer for egen regning.

Antallet af barer, I besøger, afhænger af, hvor lang tid I bruger på hvert sted, men I kan forvente at bruge omkring en time på hver bar. Hele turen varer 4 timer, så I bør kunne nå at besøge fire barer.

Bemærkninger og begrænsninger I kan booke vores barguide med ubegrænset øl på fredage mellem kl. 21.00 og 00.00 og lørdage mellem kl. 15.00 og 18.00 og kl. 21.00 og 00.00.

Add-Ons & Extras

Cold cuts

Barcrawl med barguide og ubegrænset øl

Anmeldt som "Fremragende" med 4/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Nu har I muligheden for at opleve Prags vilde natteliv med vores professionelle barguide fra Pissup - Nyd også en hel times ubegrænset øl på turen!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

29. April 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked