Nattelivet i Prag

Nattelivet i Prag

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Nattelivet i Prag

Nattelivet i Prag - Pissup anbefaler

Prag er en populær destination for polterabender, herreture og fødselsdage, og det er nemt at forstå hvorfor! Her er billig sprut, billig mad og lækre tjekkiske skønheder, så langt øjet rækker, og byen er især kendt for sit vilde natteliv.

Vi arrangerer en række fede aktiviteter i byen, så I kan føle jer i sikre hænder, mens I udforsker nye barer og klubber. Book for eksempel en bordreservation, som vil sørge for, at I ikke ender i en turistfælde, eller prøv vores Bryggeri-tur med øl, hvor I får lov til at smage forskellige øl.

Prag har et udvalg af kæmpe natklubber, og især det enorme Karlovy Lazne samt den vilde Mecca Club er kendte verden over. Vi tilbyder naturligvis også en række mere ‘stille og rolige’ aktiviteter, som for eksempel Øl & Bowling eller Sightseeing med øl.

Velkommen til Prag – slå jer løs i et paradis af stripklubber og vilde diskoteker!

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet et hav af de fedeste aktiviteter i byen og opdelt dem i flere sektioner, så du frit kan browse rundt. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad den indeholder. Når du har fundet de aktiviteter, du vil have, klikker du blot på ‘bestil nu’ knappen og følger instruktionerne. Bare rolig – du binder dig ikke til noget med det samme, du sikrer dig blot, at aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.