100% COVID Refund pakke >

River cruise med frokost i Prag

5/5 ( 2 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Drinks hver
  • Buffet
  • 2 t. Flodbådcruise
Daytime
Meals

Mad. På en båd. Behøver vi at sige mere? Dig og gutterne kan få lov at smage på luksuslivet med dette River Cruise med inkluderet buffet på Vltava-floden.

2-timers cruise med alt inkluderet

En herretur involverer oftest en del øl, og Prags udvalg af øl gør det bestemt ikke værre. Turen kan både fungere som optakt og nedtakt til byturen, men der vil på turen blive serveret en velkomstdrink, så forbered dig på at indtage alkohol – igen. Turen inkluderer ydermere også buffet. Alt sammen guidet gennem seværdige Prag. I skal være mindst 8 personer til aktiviteten.

Vores guide henter jer på hotellet eller et aftalt sted. I følges til båden til fods eller via offentlig transport.

Se det bedste af Prag med stil

I skal have noget at fortælle om, når I kommer hjem, så det er altid en god idé at få nogle af seværdighederne med. Frem for at vade Prag tyndt kan I i stedet hoppe ombord på en lækker båd. På den måde slipper I både for vabler og ømme ben, og I kan bruge energien andetsteds. På River Cruise.

Lad op til en aften i byen

Cruiset er et skønt lille afhop fra de mange udskejelser, som en polterabend eller en herretur består af. Slap af, nyd vejret og forbered jer fysisk og mentalt på endnu en aften med øl og tjekkiske tøser.

Leder I efter noget at lave om aftenen? Og skal det helst involvere øl og letpåklædte damer? Hos PissUp kan vi byde på en lang række af øl- og stripaktiviteter ud fra jeres behov. Se nærmere her på siden og find løsningen for jer.

River cruise med frokost i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 2+ anmeldelser.

Mad. På en båd. Behøver vi at sige mere? Dig og gutterne kan få lov at smage på luksuslivet med dette River Cruise med inkluderet buffet på Vltava-floden.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

22. May 2023

Google Translated Fantastisk afslappende tid

13. July 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked