Quad Bikes i Prag for polterabend | Pissup

Quad Bikes i Prag

( 1 anmeldelser )
5 / 5 Baseret på 1 anmeldelser

Quad Bikes i Prag

Inkluderet
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • 15 min. Quad Bike Ride each
  • Pissup Guide
  • Privat Transport (frem og tilbage)
Daytime
Quads

Quad Bikes i Prag - Få en actionpacked eftermiddag på en udfordrende bane

Quad bikes er en super fed aktivitet for jer der er sultne efter action, fart og mudder.

Vi har fundet den fedeste quad bike-bane til jer i Prag! Det er et gammelt militærområde over bakker, forhindringer og masser bump.

Hvordan fungerer det

Jeres guide og bussen vil møde jer på jeres hotel. Du vil blive kørt til en off-road quad-bane som ligger omkring 1 times kørsel fra det centrale Prag.

Ved ankomsten modtager I instruktioner og underskriver en ansvarsfraskrivelse. Efter sikkerhedsinstruktionerne, får I hjelme – og ræset begynder! I har 15 minutters køretid.

Køretøjet vil finde sted i et tidligere militærområde, over grøfter og kunstige barrierer gennem mudderet og over bumpene. På denne off-road-bane er 15 minutters kørsel mere end nok, stol på os! Der er masser støv og måske mudder på banen, så det er en god idé at have tøj på, der kan tåle de forhold.

Efter aktiviteten bliver I kørt tilbage til Prag via privattransport.

Bemærk!- I kører i en gruppe på 6 quads (maksimum) bag instruktøren. Af tydelige grunde er der ingen tolerance for alkohol etc.

QUAD BIKING-EKTRA

Hvis I er rigtige modige og har fået blod på tanden, og I ikke mener at 30 min. er nok – så kan det selvfølgelig ordnes! For ekstra omkostninger, kan I opgradere til 30 minutters quad biking.

Når I kommer tilbage fra turen begynder sulten sig nok stille og roligt at trænge sig på. Derfor kan vi anbefale et godt og solidt Burger måltid med Øl.

Quad Bikes i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Vi har fundet den fedeste quad bikes-bane til jer i Prag! Det er et gammelt militærområde over bakker, forhindringer og masser bump.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

22. April 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked