Breakfast with Tiffany - Æg, bacon, pølser og bryster i Prag

Breakfast with Tiffany i Prag

( 3 anmeldelser )
4.67 / 5 Baseret på 3 anmeldelser

Breakfast with Tiffany i Prag

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 20 min. Stripshow
  • Breakfast delivery by guide at accommodation
Add-Ons & Extras >
Daytime
Breakfast

Breakfast with Tiffany - den perfekte kur mod tømmermændene, efter en legendarisk bytur i Prag!

Der er intet bedre end at starte dagen med en ordentlig gang brunch og en lækker tjekkisk pige! Så er man i hvert fald udrustet til en dag fyldt med adrenalinpumpeaktiviteter - og igen klar på aftenens festligheder!

Sådan fungerer det:

Vi vil reservere bord til jer på en restaurant centralt i byen, hvor I vil få en traditionel English Breakfast med (2 æg, sprødt bacon, 2 Bavarian-pølser, grillede tomater, bønner, toast, husets kartofler) og noget at drikke. Vælg derefter mellem 1 kaffe, te, sodavand eller øl. Efter maden får I et sexet stripshow fra vores mindst lige så lækre stripper, Tiffany, som er en af de bedste strippere i Prag.

Guiden møder gruppen på det aftalte sted (f.eks. Hotellet) og I bliver tidligst hentet kl. 11.00 (aktiviteten er kun tilgængelig på lørdage). I har en bordreservation på restauranten. Maden er normalt klar på ca. 20 minutter. Stripperen kommer normalt efter ca. 45 minutter og showet varer ca. 15 minutter.

Bemærk: Der vil være 1 stripper pr. Gruppe på 12 personer. lokalet har to private rum, et til maksimalt 8 personer og et andet for højst 22 personer. Man må ikke tage på stripperen, men det er tilladt at tage billeder. Stripperen kan derimod godt bede om at der ikke bliver taget billeder af hendes ansigt.

En engelsk morgenmad fulgt af en sexet tjekkisk pige, der tager alt sit tøj af, kun for jer. Dette må siges at være en morgenmad for ægte mænd!

Med dette måltid får I virkelig lagt en god bund inden en dag fyldt med action i form af for eksempel Gokart Grand Prix eller Paintball.

Add-Ons & Extras

Strip ping-pong show
Shemale strip show

Breakfast with Tiffany i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.67/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Smæsk jer mæt i english breakfast på lækker restaurant. Bagefter kommer Tiffany og giver et show, så I kan starte jeres dag i Prag på den bedste måde!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

14. April 2022

Google Translated Vi kunne ikke lide Gucci som supervisor så meget. "Tiffany" var god. Desværre kun musik med mobiltelefonen (ingen boks).

28. May 2023
30. May 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked