100% COVID Refund pakke >

OX Club med bord og forudbetalt forbrug i Silver Zone

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Gratis adgang
  • Bordreservation - Silver Zone
  • 2 000 CZK Bar Voucher hver
Featured
Night Club Entry
Night Life
Drinking

Der er fest, og så er der fest som vilde dyr i OX Club!

Har I hørt om OX Club? Det er Prags hotteste natklub i øjeblikket, og den åbnede kun tilbage i 2023. Den ligger i en musiksal og er blevet moderniseret til en pulserende og trendy venue, som festdeltagerne ikke kan få nok af.

Her finder I alt, hvad I skal bruge for at gøre jeres herretur til Prag helt uforglemmelig! Hyggelige sofaer, førsteklasses sprut og nogle af de mest talentfulde DJ's på planeten er at finde på OX Club.

Udnyt vores Silver Zone-pakke med gratis adgang, bordreservation og vouchers til baren på 2000 CZK hver enkelt af jeres gruppemedlemmer.

Kom så, drenge; OX Club i Prag venter!

Hvad du kan forvente

Gør jer klar, for vi tager til OX Club. En af vores guider tager med jer på aftenen og mødes med jer på et udvalgt sted i Prags centrum på forhånd. Sørg for, at I alle ser bedre ud end nogensinde, så dørmændene ikke kommer efter jer.

Når I går ind, vil jeres reserverede bord allerede sidde og vente på jer i den vilde Silver Zone, og værten vil give jer alle jeres vouchers til baren, så I kan komme i gang med sprutten.

I kan frit blive på stedet hele aftenen, men når I har opbrugt jeres drinksvouchers, skal I selv købe jeres drinks.

Hvad I bør vide, før I booker denne aktivitet

  • Der er gratis adgang til spillestedet og til garderoben.
  • Undgå at møde stærkt beruset op på spillestedet, da udsmiderne kan afvise dig ud fra deres egne vurderinger.
  • Denne pakke er for maksimalt 15 personer.

Kombiner denne aktivitet med andet fra Pissup! Hvis I skal feste løs på OX Club hele natten lang, så gælder det om at lægge en god bund, så hvad siger I til at prøve vores Bøf & Bryster? Her kan få en lækker og saftig bøf, samtidig med at I får noget frækt guf for øjnene, når en tjekkisk skønhed smider tøjet for jer til dessert! Så er I helt sikkert klar til at komme i byen!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked