100% COVID Refund pakke >

Fodbold-golf i Prag

4/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Privat Transport (frem og tilbage)
  • 90 min. Aktivitet
  • Udstyr
Daytime
Crazy Golf

Fodbold-golf i Prag - Nyd et anderledes, unikt og MEGA sjovt spil til at sætte gang i polterabenden!

Hvordan fungerer det

Jeres guide møder jer på jeres hotel og I bliver derefter hentet med privattransport. Transporten tager jer til Prags forstad (ca. 30 minutters kørsel frem og tilbage fra centrum), hvor banen ligger.

Når I ankommer, får I alt udstyr (bolde, blyanter, scoretavler). Når I er klar, vil en instruktør forklare reglerne, og I kan begynde at spille i 60 - 90 minutter (afhænger af hvor hurtige I er).

Fodbold-golf er en kombination af to klassiske spil fodbold og golf.

Fodbold-golf bliver spillet med en bold som bruges til fodbold og hullerne er selvfølgelig større end dem man bruger til klassisk golf. Størrelsen ca. 60 cm.

Målet med spillet er stort set det samme som i klassisk golf - at få en fodbold til et fodboldgolf-hul markeret med et flag, med så få spark som muligt. En spiller skal passere forskellige hindringer osv. på sin vej til sejr. Den person, der bruger mindst spark til at passere alle de 18 huller, vinder.

Gruppestørrelse & tider: Spillet spilles i hold med op til 4 spillere og tager omkring 60 - 90 minutter. Hvis der er flere personer i gruppen, f.eks. 8 eller 12, vil I blive opdelt i tre hold, som starter på samme tid på de forskellige steder på banen.

Efter kampen vil I blive kørt tilbage på jeres hotel via privattransport.

Mere info

Det minimum antal af spillere er 4.

BEMÆRK: I vil ikke være der alene, der vil også være andre spillere - så hold jer til reglerne og opfør jer høfligt og gentleman-agtig!

Vi anbefaler at I har sko på, der holder til en masse spark, plus sportstøj. Der er skabe og brusere på stedet, men leverandøren udleverer ikke håndklæder - så tag jeres eget med.

Der er også en bar ved siden af banen.

Efter en aktiv dag, bliver man jo sulten. Book vores Bøf & Bryster aktivitet og nyd et rigtigt mandemåltid. Ja I kan jo selv forestille jer at hvad menuen står på! Bon appetit!

Fodbold-golf i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Fodbold-golf i Prag - kan I lide golf og fodbold? Hvis svaret er ja, vil I helt sikkert elske fodboldgolf! en helt unik polterabend-oplevelse i Prag!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

20. March 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked