Prag Lincoln Limo image

Lincoln Limo i Prag

Lincoln Limo i Prag

Inkluderet

  • Guide
  • Lincoln Limo og chauffør (1 times limousine-cruise i byen eller direkte transport fra lufthavn/togstation til hotellet)
  • 1 flaske bobler
Dagsaktivitet
natteliv
  • Overblik

Tilføj lidt stil og flair til jeres Prag tur – hyr en lincoln limousine!

I kan enten sikre jeres ankomst til byen i bedste stil og blive hentet fra lufthavnen. I kan også hyre vores limo til en særlig aften i byen. Uanset, hvilken I vælger, smider vi en flaske bobler oveni.

Hvordan fungere det: Vores chauffør henter jer på det aftalte sted og kører jer en time – enten til hotellet eller rundt i byen.
I kan tilkøbe ekstra services som: ekstra champagne, øl, stripper, sexet blaffer eller en bagage bil (til alt jeres grej). Mulighederne afhænger af jeres gruppestørrelse og ledighed.

Bemærk venligst - Lincoln er en relativt lille limo, som kan rumme 8 + en chauffør. Så hvis der er en guide med vil det være 7 + guide + en chauffør. Derfor vil den maksimale gruppestørrelse være 6, inklusive guide + en driver ellers vil der ikke være plads nok.

Efter denne limotur er I forhåbentlig kommet i et rigtigt festhumør, så hvad ville være mere perfekt end at fortsætte stilen og den vilde stemning med en VIP-aften på en klub?

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked