100% COVID Refund pakke >

Battle Game i Berlin

5/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • 150 min. Aktivitet
  • Uddannet Instruktør
Daytime
Game Shows

Hvad handler aktiviteten om?

Konkurrer med hinanden til jeres weekendtur eller polterabend i Berlin. Battle Game er et fantastisk teamevent og den perfekte aktivitet til at fylde dagen ud, og den kan spilles i al slags vejr. Gør jer klar til 2,5 timers sjov og ballade! I konkurrerer mod hinanden i forskellige kategorier. Må den bedste mand vinde!

Hvordan fungerer det?

Som regel spilles spillet i "alle mod alle"-tilstand. Hvis der er mere end 9 personer i en gruppe, kan I også konkurrere i hold. Efter en kort briefing starter spillet. Aktiviteten foregår både indendørs og udendørs. I tilfælde af dårligt vejr vil alle spil blive flyttet indenfor. Der er imellem 7 til 15 forskellige og underholdende lege, der venter på jer! Spillene er velegnede til alle og enhver, så der vil ikke være nogen undskyldninger. Hovedfokusset er på sport, viden, taktik og færdigheder. Hvem af jer vil klare sig bedst? Find ud af det her i Battle Game!

Hvad skal man ellers vide?

Stedet er let at komme til med offentlig transport. Det tager cirka 35 minutter fra Alexanderplatz i centrum. Vi organiserer også gerne transport for jer, f.eks. en limousine eller en partybus, alt efter jeres ønsker. Spørg venligst jeres Pissup-rejsekonsulent. I har i alt 2,5 timer til at spille. I skal være mindst 2 personer for at kunne få en kamp ud af det. Der er til gengæld ikke noget maksimum. I behøver ikke at forberede jer til denne aktivitet. Bare lad jer selv blive overrasket!

Kombiner aktiviteten

Når I er blevet færdig med Battle Game og er kommet tilbage ind til centrum, så har I helt sikkert fået opbygget jer en appetit såvel som en stærk tørst. Vi anbefaler jer at booke vores Burger og Øl i Berlin og få slukket tørsten og få langt en bund inden jeres vilde bytur senere om aftenen!

Battle Game i Berlin

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Dyst mod hinanden i Battle Game i Berlin. Forskellige spil og kategorier som sport eller færdigheder venter på jer! Det perfekte teamevent til jeres Berlintur

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

28. March 2024

Google Translated Fremragende spil, meget sjovt og venligt

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked