Nyd Hammam, det lækre tyrkiske bad med Pissup i Berlin!

Hammam Tyrkiske Bade i Berlin

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Hammam Tyrkiske Bade i Berlin

Inkluderet
  • 3 t. Hammam & Sauna
Add-Ons & Extras >
Daytime
Unique

Har I festet igennem og gjort nat til dag på jeres Berlinertur? Så er det tid til lidt afslapning. Vi har det helt rigtige til jer! I en traditionel hammam kan I genvinde jeres kræfter i saunaen og det tyrkiske dampbad! Dette er helt klart den perfekte måde at starte dagen på til jeres polterabend.

Hvad indebærer aktiviteten?

I Hammam i Berlin kan I gøre noget godt for kroppen, og det trænger I nok også til. Sved al alkoholen fra i går aftes ud, og slap af i et par timer. I det traditionelle tyrkiske dampbad slapper I af på opvarmede marmorbænke og hælder varmt vand fra den typiske hammam-skål. I kan føle jer som sultaner og genoplade jeres batterier. Hvis det ikke er nok, så er der også en klassisk sauna. Med en temperatur på omkring 80 grader får I virkelig sved på panden og kommer til at føle jer som genfødt bagefter! I kan også gøre brug af loungerne og afslapningsrummene.

Praktiske informationer

Hammam ligger i Berlin Schöneberg og er let at komme til med offentlig transport. I kan tilbringe i alt 3 timer der. Der er ikke noget minimum antal deltagere til denne aktivitet. Så det betyder ikke noget, hvor mange I er.

Bemærkninger & Begrænsninger

Hvis I godt kunne tænke jer flere behandlinger, kan I også booke en bodyscrub, som giver huden en god skrubbetur.

Kombiner aktiviteten

Efter al den varme, har I helt sikkert lyst til at komme ud og lave noget i den friske luft! Her hos Pissup har vi de perfekte udendørsaktiviteter til jer. Hvad med en [tur med BBQ-båden] (https://www.pissup.dk/berlin/aktiviteter/bbq-baad-berlin/). I styrer den helt selv og kan grille om bord. Det giver bare endnu mere afslapning i et roligt og idyllisk område uden for byen, så I for alvor er klar til endnu en omgang fest i Berlins natteliv senere på aftenen.

Add-Ons & Extras

Body Peeling
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked