100% COVID Refund pakke >

Den ultimative polterabend-party i Berlin

Inkluderet
  • Night Club Entry
  • 1 t. Limousine Ride
  • 1 flaske of Bubbly
  • Strip Club Entry
  • 5 x Strip Club Dollar each
Add-Ons & Extras >
Night Life
Featured

Den ultimative polterabend-party i Berlin! - Vi ved, hvordan man holder en fest… Vi arrangerer en Pissup-party bedre end nogen andre derude - med strippere, limo og entré til natklub... plus gratis sprut! Jeres polterabend er officielt ordnet.

I behøver ikke at planlægge noget som helst. Vi dækker jeres behov for den ultimative polterabend i Berlin - book i dag!

Hvordan fungerer det

I får entré i 2 timer på en stripklub (1 øl per person er inkluderet) og bagefter bliver I hentet af en limo direkte fra stripklubben (1 flaske prosecco inkluderet) og kørt til næste del af turen! Efter en times kørsel sætter limousinen jer af på natklubben (gæsteliste/ingen kø) - hvor I frit kan feste indtil de lukker!

Mere info

I kan tilføje en sexet stripper til jeres limousinetur- mod et ekstra gebyr. Book, hvis I er en ægte VIP-pimps!

Bemærk venligst

Denne aktivitet er tilgængelig fra kl. 21:00 hver dag, bortset fra søndage. Aktivitet er for en maksimal gruppestørrelse på 8 personer! Hvis I er flere, skal I booke en anden pakke - hvilket betyder, at I får to limousiner.

Før sådan en party-aften, er det godt at få lidt mad indenbords. Book vores aktivitet Verdensklasseburger & Øl og få et solidt måltid ned!

Add-Ons & Extras

Limousine030 - Bottle of sparkling wine
Bring your own drinks
1 hour extra in Chrysler Stretchlimo
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked