100% COVID Refund pakke >

Den ultimative polterabend-party i Berlin

Inkluderet
  • 60 min. Limousinekørsel
  • 1 flaske of Bubbly
  • Entré til Stripklub
  • 5 x Stripklub-dollar hver
  • Indgang til Natklub
Add-Ons & Extras >
Night Life
Featured

Den ultimative polterabend-party i Berlin! - Vi ved, hvordan man holder en fest… Vi arrangerer en Pissup-party bedre end nogen andre derude - med strippere, limo og entré til natklub... plus gratis sprut! Jeres polterabend er officielt ordnet.

I behøver ikke at planlægge noget som helst. Vi dækker jeres behov for den ultimative polterabend i Berlin - book i dag!

Hvordan fungerer det

I får entré i 2 timer på en stripklub (1 øl per person er inkluderet) og bagefter bliver I hentet af en limo direkte fra stripklubben (1 flaske prosecco inkluderet) og kørt til næste del af turen! Efter en times kørsel sætter limousinen jer af på natklubben (gæsteliste/ingen kø) - hvor I frit kan feste indtil de lukker!

Mere info

I kan tilføje en sexet stripper til jeres limousinetur- mod et ekstra gebyr. Book, hvis I er en ægte VIP-pimps!

Bemærk venligst

Denne aktivitet er tilgængelig fra kl. 21:00 hver dag, bortset fra søndage. Aktivitet er for en maksimal gruppestørrelse på 8 personer! Hvis I er flere, skal I booke en anden pakke - hvilket betyder, at I får to limousiner.

Før sådan en party-aften, er det godt at få lidt mad indenbords. Book vores aktivitet Verdensklasseburger & Øl og få et solidt måltid ned!

Add-Ons & Extras

Private Dance
Limousine030 - Bottle of sparkling wine
Bring your own drinks
1 hour extra in Chrysler Stretchlimo
Female stripshow in BERLIN
extra 30 min in Chrysler Limousine
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked