Laser-tag med bue og pil

Laser-tag med bue og pil i Berlin

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Laser-tag med bue og pil i Berlin

Inkluderet
  • 90 min. Playing Time
  • Qualified Instructor
  • Equipment
  • Changing Room & Showers
Daytime
Arrow Tag

Har I ikke altid synes, det var sjovt at komme i lasergame, da I var yngre? Prøv så at forestille jer lasergame i kombination med bue og pil. Fedt, ikke? Her kan du få lov til at udleve din indre Robin Hood samtidig med, at du får lov til at lege, at du er med i Game of Thrones og bevæger dig rundt som en anden John Snow i mængden.

Udklædning og pile

For at gøre det hele lidt sjovere sørger vi for, at der vil være et yderst flatterende banankostume, som I kan give brudgommen på, når I skal til laser-tag med bue og pil i Berlin på jeres herretur. På en måde er han også et endnu nemmere mål at ramme.

Dog skal det siges, at pilene er bløde, så I nok skal kunne gå helskindede fra aktiviteten, når timen er gået. Vi sørger for, at der bliver spillet musik, mens I leger, og der vil selvfølgelig være en dommer, som holder øje med, at alle spiller spillet (nogenlunde) fair.

Praktiske informationer

Det er en rigtig god idé at pakke både indendørs og udendørs sportstøj, da det kan foregå både indendørs og udendørs alt efter, hvilken tid på sæsonen I dukker op. Når jeres times laser-tag med bue og pil er overstået, sørger vi for, at I får taget et smukt holdbillede, hvor gommen selvfølgelig er klædt ud i det smukke banankostume.

Kombiner denn aktivitet med for eksempel et vaskeægte mandemåltid, nemlig vores helt specielle aktivitet, Middag med Strip!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked