Laser-tag med bue og pil i Berlin - Pissup Rejser!

Laser-tag med bue og pil i Berlin

( 1 anmeldelser )
5 / 5 Baseret på 1 anmeldelser

Laser-tag med bue og pil i Berlin

Inkluderet
  • 90 min. Aktivitet
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr
  • Omklædningsrum & Brusere
Daytime
Arrow Tag
Landing Page

Har I ikke altid synes, det var sjovt at komme i lasergame, da I var yngre? Prøv så at forestille jer lasergame i kombination med bue og pil på jeres herretur til Berlin. Fedt, ikke? Her kan du få lov til at udleve din indre Robin Hood samtidig med, at du får muligheden for at lege, at du er med i Game of Thrones og bevæger dig rundt som en anden John Snow i mængden og kampen.

Udklædning og pile

For at gøre det hele lidt sjovere, sørger vi for, at der vil være et yderst flatterende banankostume, som I kan klæde brudgommen ud i, når I skal til laser-tag med bue og pil i Berlin på jeres herretur. På en måde vil han også være et endnu nemmere mål at ramme.

Dog skal det siges, at pilene er bløde, så I nok skal kunne gå helskindede fra aktiviteten, når timen er gået. Vi sørger for, at der bliver spillet musik, mens I render rundt og skyder løs, og der vil selvfølgelig være en dommer, som holder øje med, at alle spiller spillet (nogenlunde) fair.

Der er også forskellige spiltilstande såsom Moorhuhn, Capture the Flag osv.

Hvis I har fået nok af Paintball og allerede har prøvet Bubble-fodbold, så vil en omgang laser-tag med bue og pil være et fedt og nyt alternativ, der kan holde festen i gang!

Praktiske informationer

Det er en rigtig god idé at pakke både indendørs og udendørs sportstøj, da det kan foregå både indendørs og udendørs alt efter, hvilken tid på året I dukker op. Når jeres times laser-tag med bue og pil er overstået, sørger vi for, at I får taget et smukt holdbillede, hvor gommen selvfølgelig er klædt ud i det smukke banankostume, så I kan forevige øjeblikket og dele det til brylluppet!

Kombiner også denne aktivitet med et vaskeægte mandemåltid, nemlig vores helt specielle aktivitet, Middag med Strip, så I er klar til at ramme byen med stil bagefter!

Laser-tag med bue og pil i Berlin

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Har I ikke altid synes, det var sjovt at tage til laser-tag, da I var yngre? Prøv så at forestille jer et lasergame i kombination med bue og pil.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

17. July 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked