100% COVID Refund pakke >

Trabant Limousine i Berlin

Inkluderet
  • Chauffør
  • 60 min. Limousinekørsel
  • 1 Øl hver
Add-Ons & Extras >
Night Life
Daytime
Transfer
Limousine

**Rejs som konger i Berlin!

Hvorfor køre i bus, når I kan cruise rundt i vores fede Trabant-limousine? Føl jer som stjerner, når vores personlige chauffør kører jer rundt i Berlin i en af vores mest populære limousiner. I kan helt selv vælge den rute og de seværdigheder, I gerne vil se, mens I slapper af med en iskold øl og hygger jer i luksuriøse omgivelser. Perfekt til både polterabender og almindelige herreture!

Hvad kan I forvente fra aktiviteten?

Vi tilbyder afhentning over hele Berlin. I kan blive hentet ved jeres overnatningssted eller måske en restaurant, hvor I har spist? Vi er her for jer! Bemærk, at det koster ekstra, hvis I vil hentes eller køres til lufthavnen, men vi kan klare det, hvis I bestiller i forvejen.

Når vi siger, at I får en kongelig behandling, så mener vi det! Køretøjet er i verdensklasse og har store ovenlysvinduer, som I ikke finder i almindelige limousiner, komfortable sæder og et topmoderne lydsystem med Bluetooth-forbindelse.

Alle passagerer får desuden en øl inkluderet, skål for det! I må også gerne medbringe jeres egne drinks.

Kombiner aktiviteten med Pissup Rejser!

Hvorfor ikke fortsætte den kongelige behandling på jeres berlinertur og kombinere trabantlimousinen med vores VIP-pakke på House of Weekend? Limousinen kan sætte jer af her, hvor I vil få fri entré og springe køen over, samt udleveret armbånd, som giver jer direkte adgang til det eksklusive VIP-område, hvor der venter et bord, en tjener/bartender og drinks for 70 euro!

Hvad er inkluderet? Helt unikke Trabant stretchlimousiner - 60 minutters tur. Modernelydsystem til rådighed (kan også tilsluttes via Bluetooth). For herregrupper: En øl pr. person inkluderet. For damegrupper: 1 flaske bobler inkluderet.

Bemærkninger og begrænsninger Gruppen bestemmer selv afhentnings- og afleveringssted i Berlin. Stripper og/eller ekstra tid kan bestilles som add-on. Jeres gruppe kan også medbringe jeres egne drikkevarer uden ekstra gebyr! Leverandøren har i alt 3 Trabant Limousiner.

Hvis I ønsker at blive hentet/afleveret i BER-lufthavnen, så skal I bestille dette som addon! Og vær opmærksom på restriktionerne for lufthavnstransport.

Add-Ons & Extras

Strip Show for Limousines and Partybusses
extra 30 min in Trabant Limousine
Surcharge for Airport Pick-up/Drop-Off (One Way) - Trabant Limousine
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked