Kanotur - Historisk tur på vandet i Berlins smukke omgivelser

Kanotur i Berlin

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Kanotur i Berlin

Inkluderet
  • 2 t. Canoeing
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Uddannet Instruktør
Daytime

Kanotur i Berlin - paddel ned ad floden og nyd en guidet tur i Berlin på vandet!

Når der skal arrangeres herretur, kan man ligeså godt forsøge at gøre det bare en lille smule kulturelt. Men ikke alt for meget, vel? Gennem PissUp har du muligheden for at booke en 3,5-timers kanotur i Berlins smukke omgivelser. Der er også 30 minutters pause, så dine arme ikke syrer helt til. I pausen i hjertet af det berømte distrikt “Kreuzberg” kan I købe bayerske øl og tyrkiske grillspecialiteter.

Konkurrence eller afslapning?

En kanotur kan sagtens gøres til en sjov oplevelse. I kan eksempelvis vælge at udfordre hinanden på, hvem der kan padle i længst tid eller hurtigst. En kano passer til 3 personer. Hvis det hele ikke skal gå ud på sjov og spas, så er en tur på vandet en god måde at slappe af på – enten efter en hård aften i byen eller som opladning til det.

Praktiske informationer

I mødes på det aftalte samlingspunkt. Aktiviteten inkluderer kanoguide, informationer om seværdigheder, redningsveste (heldigvis), vandtætte opbevaringsposer til værdigenstande og lynkursus i at padle. Vi sørger for rengøring af båden.

Arranger jeres egen herretur

Hvorfor ikke kombinere kanoturen med en fed bytur i byens vilde natteliv, hvor både sprut, strippere og fed musik vil være til stede? Igennem PissUp kan I helt selv arrangere jeres egen drømmetur, som er skræddersyet efter jeres behov. Vær dog opmærksom på, at denne aktivitet kun kan bookes fra 1. april til 31. oktober. Hvis der er kraftig regn på dagen, får I pengene retur.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked