Herretur til Berlin

Natteliv i Berlin

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Natteliv i Berlin

Nattelivet i Berlin – Pissup anbefaler

Nattelivet i Berlin er vildere, end I overhovedet kan forestille jer! Byen er pakket med undergrundsklubber, som har åbent hele weekenden, trendy barer med skjulte indgange og berømte events med verdensberømte DJs. Berlins natteliv byder på noget for enhver smag, og I kan forvente en herretur, I sent vil glemme.

Herretur i Berlin med undergrundsbarer, techno og trendy barer

Hvis I er til fest til den lyse morgen, er Berlin det helt rigtige valg til jeres herretur eller polterabend! Her findes utallige fede barer og klubber, som kan huse tusindvis af mennesker på en aften, og mange af de mest berømte steder holder åbent døgnet rundt hele weekenden. Hvis I kan holde til det, bør I besøge Berghain, som er kendt for at holde de vildeste fester med kæmpe lysshows og dygtige DJs.

Selvom byen ikke er opdelt i øst og vest længere, vil I stadig kunne finde en del forskelle i nattelivet. I østlige Berlin finder I masser af små undergrundsbarer, bodegaer, graffiti og en lidt mere rocket stemning end i vestlige Berlin, hvor barerne og klubberne generelt er lidt mere stilfulde.

Berlin pubcrawl & strip - Pissup polterabend

I byens centrum finder I et godt mix af det hele, og I kan derfor føle, at I er i forskellige byer hver aften. Book vores pubcrawl & stripklub, hvor I får lov til at prøve lidt af det hele, og oplev en tur i vores festbus, hvor I kan cruise gennem byen, mens I har en fest ombord!

Når I er i Berlin, skal I helt sikkert forkæle jer selv med noget lækker, traditionel tysk mad, og vi anbefaler, at I besøger mindst én af de berømte Hofbräuhaus (ølhaller), hvor I kan nyde masser af kød og øl i 1 liters glas – så bliver det vist ikke mere mandligt!

Hvis I er på polterabend, er der masser af stripklubber med lækre unge piger, som I kan forkæle den kommende brudgom med. I kan for eksempel booke et dominatrix show, hvor gommen får lidt ekstra opmærksomhed, eller I kan kontakte os for flere sjove idéer og pranks!

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet et hav af de fedeste aktiviteter i byen og opdelt dem i flere sektioner, så du frit kan browse rundt. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad den indeholder. Når du har fundet de aktiviteter, du vil have, klikker du blot på ‘bestil nu’ knappen og følger instruktionerne. Bare rolig – du binder dig ikke til noget med det samme, du sikrer dig blot, at aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer. Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.