100% COVID Refund pakke >

BBQ Båd i Berlin

5/5 ( 1 anmeldelser )
Inkluderet
  • 4 t. BBQ Bådleje
  • Toilet
  • Højtaler
  • Grilludstyr
Add-Ons & Extras >
Night Life
Daytime
Sailing & Private Boat Cruises

Hvordan fungerer det?

Få nogle timers fri fra hverdagens stress og nyd uforglemmelige øjeblikke på vandet. Væk fra Berlins stress og jag kan helt op til 15 personer nu tilbringe en fantastisk tid på vores eventbåd på Havel og Wannsee. Vores bådudlejning tilbyder forskellige eventbåde med grill og toilet. Intet behov for kørekort til at styre båden.

Efter I har cruiset rundt i vandet, er der også mulighed for lækre cocktails på stranden.

Dette vil være den perfekte mulighed til at slappe af med vennerne eller familie på den hyggelige båd, samt at få noget lækkert mad og drikke i sig. Hvis I har haft en vild tur i byen dagen før eller bare trænger til at slappe af og tilbringe noget kvalitetstid sammen, hvor ingen af jer kan smutte fra, så er dette den perfekte aktivitet for jer! Bare sørg for, at ingen af jer bliver søsyge, for ellers kan det blive 4 lange timer. Det er dog ikke noget, som en lækker omgang mad ikke kan rette op på!

Bemærkninger & Restriktioner Mødeadresse: Heerstraße 200c, 13595 Berlin (ca. 45 minutter med offentlig transport fra Berlins Hovedbanegård)

På stedet skal gruppen betale et depositum på 400 EUR kontant pr. båd, som I vil få tilbage efter turen, såfremt båden ikke er beskadiget eller stærkt tilsvinet.

Tilgængelige sejltider: 10:00-14:00 eller 16:00-20:00

Tilføjelser til turen Du kan tilføje 10x kyllingfiletter/10x pølser/pastasalat & bestik OG drinks OG Stripshow til turen. Hvis gruppen ønsker at booke et stripshow på båden, vil der være et tillæg på 60 EUR til leverandør: Havel-Logen (leverandøren skal bringe stripperen til gruppen med båd) Hvis gæster ønsker at medbringe deres egne drikkevarer eller mad, er der ingen ekstra gebyrer.

Kombiner aktiviteten Når I er kommet i land igen og tilbage til centrum, så kan I med fordel tage på en fed og spændende Pubcrawl med Entré til Natklub, hvor vores guide vil tage jer rundt i byen på fede barer, hvor I afslutter med fri entre til eksklusive Matrix Club i hjertet af Berlin!

Add-Ons & Extras

10x chicken steak +10x sausages +pasta salad
Female stripshow in BERLIN
0,33L Beer

BBQ Båd i Berlin

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Trænger I til at slappe lidt af på en hyggelig bådtur igennem Berlin? Så hop ombord og nyd turen og få noget lækkert mad ovenikøbet, måske endda strip!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

12. May 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked