100% COVID Refund pakke >

Afslappende Dag i Spa i Budapest

4.55/5 ( 33 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Heldags Spapas
Add-Ons & Extras >
Daytime
Spa & Waterparks

Budapest er kendt for sit store udvalg af lækre spasteder, så forkæl jer selv med en afslappende oplevelse, hvor I kan få svedt alle tømmermændene ud – uden at skulle løfte en finger.

Hvordan fungerer det

Nyd et dyp i en varm pool og en tur i den svedende sauna, mens I vender verdenssituationen og planlægger jeres næste vilde tur i byen. (Hint – hvad med vores Babes i Olie? En spaoplevelse er godt for krop og sind og er samtidigt den bedste tømmermændsdræber, I nogensinde har prøvet!

I kan få ladet batterierne op, så I er klar til at fyre den maks af til endnu en fed bytur i Budepest om aftenen. Prisen inkluderer heldagspas til spaen.

Hvor befinder det sig Széchenyi termiske bade befinder sig på listen over de største i hele Europa. Dette kommer ikke blot til udtryk i kompleksets kvadratmeterstørrelse, men også i de mange faciliteter, som de har at byde på. Udover et væld pools og saunaer, så er der også mulighed for private spaer, ølspaer, det såkaldte "sparty", hvor selve poolområdet og spaerne bliver lavet om til natklub, hvor I kan danse og feste rundt i vandet.

Herudover er der selvfølgelig også adgang til services som wellness spa og endda også medicinske behandlinger fra de professionelle ansatte, der lader vandet hjælpe med dine behandlinger.

Som om alt dette ikke var nok, så er der endda også biografspa, hvor du kan nyde en film, mens du slapper af i vandet. Så bliver det vist ikke meget bedre end det. Med alle disse muligheder, er én dag slet ikke nok Széchenyi, og I vil uden tvivl have lyst til at komme tilbage igen dagen efter for at pleje denne nats tømmermænd.

Praktiske informationer Dagsbillet med skabsbrug. Er I over 20 personer, vil I få 10% rabat. Indenfor kan I kun bruge betalingskort til at betale! Pools skal efterlades 15 minutter før lukning. I skal blot oplyse arrangørens navn ved informationsskranken for at få adgang, ingen grund til at stå i kø.

Bemærkninger & begrænsninger Ingen spise/drikke i pools! Ingen klipklapper eller håndklæder inkluderet - Kan købes som tillæg.

Add-Ons & Extras

+towel
+slippers
+disposable towel
+cabin
+Aroma massage 20 minutes
+Refreshing massage 20 minutes
+Aroma massage 45 minutes
+Refreshing massage 45 minutes
+Luxury refreshing massage for 1 person

Afslappende Dag i Spa i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.55/5 Baseret på 33+ anmeldelser.

Spa dag i Budapest giver jer en afslappende stemning og mulighed for at lade batterierne op igen, før I tager endnu en fed bytur om aftenen.

Viser vores seneste anmeldelser

07. August 2023

Google Translated Meget velorganiseret

10. May 2023

Google Translated Rigtig godt kort og stor afslapning efter denne alkoholfyldte weekend at lave helt inden afrejse ?

02. April 2023

Google Translated Det er ikke fremragende, men mange fyre og ikke nok kvinder

19. March 2023

Google Translated Det er helt i orden.

14. September 2022

Dejlig afslapning.. Metro kører lige der til

19. June 2022

Google Translated Aktiviteten god, men tilrettelæggelsen for tilmelding var kompliceret, ingen køer, svært ved at finde navnet, derfor for lang ventetid

13. June 2022

Google Translated Badeværelset var meget overfyldt, men ellers okay

07. June 2022

Google Translated Advar om behovet for at komme med et håndklæde. Faktisk er håndklædet generelt tilvejebragt i de termiske bade.

Spa'en var også en succes, og en super måde at bruge søndagen på, mens vi ventede på at skulle hjem.

05. June 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked