100% COVID Refund pakke >

Shisha Bar i Budapest

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Shisha delt mellem en gruppe på 5 personer
  • Bordreservation
Night Life
Daytime
Unique

Stor Shisha Til Store Øjeblikke!

Inhaler de gode varer og pust de dårlige ud. Nyd de tropiske smage i en trendy shisha bar sammen med dine venner på en stag do i Budapest! Polterabender handler om at komme lidt væk fra fruen, og bruge noget tid på at slappe af, og hvordan gør man det bedre end på en shisha bar med gutterne? Nyd en chilled-out vibe med eksotiske dufte og frugtagtig røg på en af Budapests bedste shisha bars. Vi sørger for reservationen; det eneste I skal bekymre jer om, er hvilken smag I kunne tænke jer at ryge.

Hvad I Kan Forvente

Shisha baren ligger i centrum af Budapest. På den aften I skal opleve den, vil jeres guide møde jer på et aftalt sted i byen, og tage jer derhen.

Et bord med jeres navn vil være reserveret i baren; I er trods alt VIPs. Der kan være fem mennesker ved hvert bord; hvis I er flere vil der blive tilføjet et ekstra bord, så der er plads de alle deltagere. Der vil være et menukort på bordet med forskellige smage; I vælger selv jeres røg.

Jeres reservation varer en time i alt. Det er rigeligt med tid til at ryge shisha, og få et nikotinkick som I aldrig har prøvet før.

Da shisha baren ligger i et af byens nattelivsdistrikter, har I masser af steder at vælge mellem, hvis I vil have en øl bagefter. Det er også muligt at blive på shisha baren når tiden er gået, men så skal I foretage et køb.

Our Budapest bar crawl er en aktivitet, som altid går med shisha oplevelsen. Mød en af vores sprutglade guides, som kender Budapests natteliv godt, og tag en tur rundt på nogle af byens allerbedste natklubber. Guiden arrangerer alt, fra bordreservationer til hvilke barer I gør stop ved. Jeres eneste opgave er at drikke. Vi er sikre på at I har haft værre opgaver end at skulle drikke alkohol.

Hvad I skal Vide Inden I Booker Denne Aktivitet

  • Shisha er en vandpibe, som ryges med tobaksprodukter. Alle som er stærkt imod at indtage nikotin, eller er holdt op med at ryge cigaretter, bør afholde sig fra at deltage.
  • Der er kun plads til fem mennesker ved hvert bord.
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked