100% COVID Refund pakke >

Beer UDEN bike i Budapest

4.67/5 ( 3 anmeldelser )
Inkluderet
  • 60 min. Tur med ølbussen
  • Chauffør
  • Ubegrænset øl eller 10 flasker Prosecco
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Beer Bike
Landing Page

Øl helt uden pedaler!

Der er ingen grund til at træde i pedalerne mere. Lad vores elektriske Beer UDEN Bike gøre arbejdet for jer, mens I bunder masser af pints på en polterabend i Budapest!

Forbered jer på en time, I aldrig vil huske. Nyd atmosfæren i den pulserende ungarske hovedstad på en spændende rute, mens I nyder ubegrænset øl. Kør i en åben elektrisk bus i 1 time, mens I bevæger jer gennem Budapests gader i en elektrisk ølbus. I kan vælge at nyde seværdighederne eller udfordre hinanden på, hvem der kan nedsvælge flest pints! Hvis du selv kan stige af når det er slut, ville vi blive seriøst imponerede.

Sådan foregår det

En af vores guider samler jeres gruppe op ved aftalt sted, og følger jer til afgangsstedet. Hvis de kan, tager de med på e-ølbussen.

Så snart I drenge er om bord , vil I blive kørt gennem Budapests centrum, hvor I passerer adskillige seværdigheder, og bliver forsynet med ubegrænset ungarsk hvid pilsner. Dette vil vise, hvem af jer der er de ægte øldrikkere.

Husk, der er ingen pedaler involveret, så bare læn dig tilbage og drik ud. Der vil være et stop midt på rejsen, efter omkring 45 minutter, bare hvis nogen af jer skulle få brug for at tømme tanken. Når en mand skal, så skal han!

Når den ene time er gået, bliver I sat af tilbage ved afhentningsstedet, og I vil være fri til at fortsætte drikkeriet et andet sted. For flere sjove aktiviteter som denne, se vores officielle Budapest destinationsside for at se vores fulde liste over polterabendoplevelser. Der er helt sikkert nogle flere etykker der, som gommen ville elske.

Andet du bør vide, før du booker denne aktivitet

  • Ølbussen har plads til op til 14 personer.
  • Planlæg mindst en time til denne aktivitet.
  • Hvis I ikke ønsker at have ubegrænset øl, kan I erstatte du det med ti flasker (7,5 liter) Prosecco.
  • Ingen kostumer er tilladt; gem de løjer til efter, mine herrer.

Tilføjelser, som dine venner måske vil nyde

  • Ekstra Prosecco til ølbussen.

Add-Ons & Extras

+prosecco for ebeer bus

Beer UDEN bike i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.67/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Ingen grund til at træde i pedalerne mere. Lad vores elektriske Beer UDEN Bike gøre arbejdet, mens I bunder masser af pints på en polterabend i Budapest!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

03. September 2023

Google Translated Det var rigtig fint, men lydsystemet kunne være bedre.

03. July 2023
12. April 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked