Budapest Goulash & Gode Jader image

Goulash & Gode Jader i Budapest

Goulash & Gode Jader i Budapest

Inkluderet

  • 2 store øl
  • Stripshow
  • 1-2 af Budapests bedste strippere
  • Guide
  • 2-retters menu
natteliv
  • Overblik

Nyd en traditionel ungarnsk goulash på en lækker restaurant i Budapest - med lidt godt for øjet til dessert!

Denne aktivitet inkluderer et 2-retters måltid og 2 gratis øl per person, og efter maden kan I glæde jer til et helt særligt show udført af en af byens frækkeste strippere! Hvis I er på polterabend, er dette en perfekt lille gave til brudgommen. I får 1 stripper per 12 personer - så hvis I er en kæmpe gruppe får I 2. I kan I se frem til et vildt show.

Guiden kommer og møder jer på hotellet og så tager I sammen hen til restauranten. Taxa eller offentlig transport kan være nødvendigt, men det skal I selv betale for. Ikke at transport er så dyrt i Ungarn.

På restauranten får I et privat rum og der serveres en 2-retters middag med goulash til forret og grillet kylling til hovedret. Alle får også 2 store øl hver!

Bemærk Pissup bruger kun piger fra det bedste stripperbureau i Budapest. Disse piger omfatter Playboy-modeller, pornostjerner og modeller fra FHM og CKM. Kun det bedste Ungarn har at byde på! Mange af dem er også eksklusive til Pissup!

Efter I har savlet jeres pæne tøj til, kan vi sørge for en vild aften med Privat Barguide & VIP Strip, hvor I får VIP-indgang og privat rum på klubben, så I kan feste natten lang.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked