100% COVID Refund pakke >

Fodbolddart i Budapest

Inkluderet
  • 60 min. Leje af Bane
  • Pissup Guide
  • Fodbolddart
  • Dommer
Add-Ons & Extras >
Daytime
Foot Darts

Ram Bullseye!

Hvorfor spille et almindeligt boldspil, når du kan spille dartfodbold til din kammerats polterabend i Budapest? Spillet kombinerer færdighed med spænding, og sikrer masser af grin.

Er du klar til et par runder dartfodbold? Forestil dig en omgang fodbold, der spilles som dart, sammen med dine venner. Stil bolden op og se, hvem der kan sparke en triple 20. Der vil uden tvivl være et par skud uden for banen, men det er det, det handler om, ikke? Test din præcision og dine skydefærdigheder for at se, hvem der er den rigtige fodboldmester.

Hvad I kan forvente

En af vores guider vil møde jer på et aftalt mødested og tage jer med til dartfodbolden. Inden tingene begynder, vil I gennemgå en briefing for at lære, hvordan man stater spillet og reglerne, og får vist præcis, hvad I skal gøre for at få den bedst mulige chance for at ramme målet.

Reglerne er ret simple. Stil fodboldene op, og spark dem mod en massiv dartskive. Boldene vil have velcrobånd på så de klæber, men I skal sørge for at sparke hårdt nok til dem. Det hold der runder flest point, vil blive kronet til mester til sidst.

Før I begynder, bliver I delt op i forskellige hold, og så vil galskaben udfolde sig. Lad os håbe, at du er i topform, ellers kan du koste drengene sejren.

Bare så tingene går efter planen, og reglerne bliver fulgt, vil en dommer være ansvarlig for spillet og holde styr på pointene. Ingen luskeri nu, mine herrer. Lad os holde konkurrencen retfærdig for alle.

Denne kamp vil blive spillet enten på en indendørs eller udendørs lejet fodboldbane, afhængigt af hvad der er tilgængeligt på dagen. Hele oplevelsen varer 60 minutter, og den endelige vinder findes til sidst.

Add-Ons & Extras

+Transfer in Budapest area
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked