Beer Bike Budapest (32)

Nattelivet i Budapest

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Nattelivet i Budapest

Nattelivet i Budapest

Budapest er kendt for sit vilde natteliv, hvor diskotekerne har åbent til den lyse morgen. Her er et hav af stripklubber, men desværre også en masse turistfælder. Mange steder vil forsøge at få jer til at betale overpris, og den søde pige, I står og snakker med, er måske i virkeligheden bare ude efter jeres penge. For at undgå alt dette, anbefaler vi at booke en guide den første nat, I er i byen, så I ved præcist, hvad I kan forvente. Vi tilbyder en 4 timers Bar & Clubguide, hvor I helt selv bestemmer, hvilken slags barer, klubber og stemning I ønsker at tage på, og vores guide vil tage sig godt af jer!

Nattelivet i Budapest - Pissup arrangerer den ultimate polterabend

Vi har desuden samlet en række gode tilbud til jer fra de bedste barer i byen, hvor I kan nyde en Fuld Valuta Bytur, som inkluderer både drinks, et lækkert måltid, barguide samt VIP entré til stripklub og andre goder – med andre ord en pakke som har lidt af det hele! Alle de lokale i Budapest drikker Palinka, så hvis I er på polterabend, bør I prøve en Palinka-Smagning – en anderledes og lidt mere stilfuld oplevelse end det sædvanlige dødsdruk, men hvor I stadig får en helt del indenbords. Andre gode polterabend idéer kan for eksempel være en helt traditionel Øl & Bowling eller en tur på Cocktailbar. Mange af vores nattelivs aktiviteter kan blive pimpet op med lidt frækt transport, og I har mulighed for at booke diverse limos, Partybus med Strip, Diskotek på Hjul og meget mere, så I kan ankomme til festen med stil.

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.