100% COVID Refund pakke >

Bilsmadring i Budapest

4.67/5 ( 3 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Chauffør
  • Privat transport til aktiviteten
  • 1 omgang Bilsmadring
  • Udstyr og sikkerhedsgear
Add-Ons & Extras >
Daytime
Landing Page
Car Demolition

Bilsmadring i Budapest – få alle agressionerne ud og gå amok på en bil!

Her er chancen for at gå helt crazy og smadre ting. Bilsmadring er den perfekte aktivitet efter en hård og lang aften i byen. Få det hele ud – man kan nok også komme til at svede lidt så tømmermændende hurtigere forsvinder. Med al den nye energi I får, er I helt sikkert klar på en tur i byen igen.

Hvordan fungerer det

Vores guide møder jer ved jeres hotel og I følges til stedet. Bussen vil ankommer ca. 30 min. senere. Når I kommer frem får I lige en briefing om, hvordan man gør så I ikke smadrer andet end bilen. Så er I klar! Hulk SMASH!

Bemærk: Et medlem af jeres gruppe skal underskrive en ansvarsfraskrivelse på vegne af resten.

Derefter får I det nødvendige beskyttelsesudstyr (hjelm, sikkerhedsbriller, handsker) og endelig nedrivningsværktøjet (stænger, baseballbats, hamre osv.). Så kan I ødelægge bilen, lige så meget I vil, i 1 hel time!

Efter aktiviteten vil privat transport tage din gruppe tilbage til dit hotel.

Praktiske informationer I vil altid få 1 bil pr. gruppe på 6 personer. Hvis I er flere end 6 personer, skal I have flere biler (hvilket koster ekstra), men der må højst være 4 biler ad gangen.

Alt, hvad der er nødvendigt for smadringen og for sikkerheden, er inkluderet i prisen for aktiviteten. Flaskevand er tilgængeligt under og efter oplevelsen. At smadre biler er tørstende arbejde - I får helt sikkert brug for det! Vi anbefaler, at I kommer i behageligt tøj - som I ikke har noget imod at gøre beskidt!

Kombiner aktiviteten Efter fornyet energi og udløsningen af adrenalinen til nattens festligheder, kan I evt. prøve vores festbåd i Budapest! Fest natten lang på en sjov og anderledes måde, og stop ikke før den lyse morgen. Det kommer til at gå vildt for sig, og I får en helt uforglemmelig tur til den ungarnske hovedstad!

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker

Bilsmadring i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.67/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Bilsmadring er den bedste måde at komme af med alle agressionerne og komme sig over tømmermændene. Gå amok på en gammel skrotbunke med gutterne!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

18. June 2023
10. May 2023
09. May 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked