Offroad Crosser Ræs

Offroad Crosser Ræs i Budapest

 

Offroad Crosser Ræs i Budapest

Inkluderet Galleri

  • Private Transport (Roundtrip)
  • 1 t. Quad Ride
  • Qualified Instructor
  • Pissup Guide

Add-Ons & Extras

  • kettle goulash
Daytime
Quad Bikes

Offroad ATV-udfordring i Budapest - perfekt, hvis I vil have adrenalinen til at pumpe!

Bliv dejligt beskidte på disse terrængående crossere, og føl jer som ægte drengerøve, mens I giver den fuld gas!

Hvordan fungerer det

I vil blive mødt af guiden på hotellet og kørt til stedet via en privat minibus. Turen tager mellem 30 minutter og 1 time, afhængigt af trafikken.

Når I ankommer til crosser-centret i udkanten af Budapest, får I først sikkerhedsinstruktioner fra professionelle instruktører. Derefter får I lov til at kører på det udfordrende offroad-terræn. I har mulighed for at krydse floder, køre i tunneler og gennem skove.

Vi tilbyder 1-sæders 250cc crossere til grupper under 10 personer og 2-sæders 800cc crossere til grupper over 10 personer. I skal minimum være 8 personer og maximum 20.

Bemærk Af indlysende årsager må I ikke være påvirket af alkohol eller andre stoffer ved denne aktivitet. Men for at være ærlig behøver I slet ikke tænke på at blive beruset, når I har kørt rundt på en af disse monstre... vil adrenalinen hurtigt give jer følelsen af at være høj! Men på livet!

Aktiviteten tager cirka 3 timer inklusive transport fra og til området. En perfekt drengerøvsaktivitet inden en afslappende tur på vores Tit-tanic Stripbåd.

Add-Ons & Extras

kettle goulash

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked