100% COVID Refund pakke >

Offroad Crosser Ræs i Budapest

5/5 ( 5 anmeldelser )
Inkluderet
  • Crossertur
  • Mineralvand
  • Kaffe el. te hver
  • Uddannet Instruktør
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Chauffør
  • Privat transport til aktiviteten
Add-Ons & Extras >
Daytime
Quads

Offroad ATV-udfordring i Budapest - perfekt, hvis I vil have adrenalinen til at pumpe!

Bliv dejligt beskidte på disse terrængående crossere, og føl jer som ægte drengerøve, mens I giver den fuld gas! Hvad kunne være bedre, end at ræse frem og tilbage i terrænet, mens I finder ud af, hvem der er den bedste racer blandt jer.

Hvordan fungerer det

I vil blive mødt af vores engelsktalende guide på hotellet og kørt til stedet via en privat minibus. Turen tager mellem 30 minutter og 1 time, afhængigt af trafikken.

Når I ankommer til crosser-centret i udkanten af Budapest, får I først en række sikkerhedsinstruktioner fra vores professionelle instruktører. Derefter får I lov til at køre på det udfordrende offroad-terræn. I har mulighed for at krydse floder, køre i tunneler og gennem skove.

Ved ankomsten får I desuden også mulighed for forfriskninger som kaffe, mineralvand og te. Derudover vil der til at starte med være træningsrunder på en indendørs lukket bane, og så bryder ræset for alvor løs!

Vi tilbyder 1-sæders 250cc crossere til grupper under 10 personer og 2-sæders 800cc crossere til grupper over 10 personer. I skal minimum være 8 personer og maximum 20.

Bemærk Af indlysende årsager må I ikke være påvirket af alkohol eller andre stoffer ved denne aktivitet. Men for at være ærlig behøver I slet ikke tænke på at blive beruset, når I har kørt rundt på en af disse monstre... Adrenalinen vil hurtigt give jer følelsen af at være høj! Men på livet!

Aktiviteten tager cirka 3 timer inklusive transport fra og til området. En perfekt drengerøvsaktivitet inden en afslappende tur på vores Tit-tanic Stripbåd. Det eneste, der ville kunne overgå crosser-ræset, måtte være ræset efterfulgt af stripshows fra de lækreste damer i Budapest!

Add-Ons & Extras

+Sexy Hitchhiker
+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+extra wait for transfer
+Minivan transfer to tank/quad
+Goulash soup, homemade strudel, 1 beer
+Burger with fries, 1 beer
+Sexy Hitchhiker
+Paintball at the Tank track
+Off-Road driving
+extra wait for transfer
+Pissup Guide (5878)

Offroad Crosser Ræs i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 5+ anmeldelser.

Bliv dejligt beskidte på disse terrængående crossere, og føl jer som en flok ægte drengerøve, mens I giver den fuld gas!

Viser vores seneste anmeldelser

14. September 2022

Sjov aktion.

07. June 2022

Google Translated Meget fint...

16. May 2024
04. September 2023
14. April 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked