100% COVID Refund pakke >

Dværg-Prank i Budapest

4.9/5 ( 10 anmeldelser )
Inkluderet
  • 60 min. Dværg-underholdning
  • Pissup Guide
Night Life
Pranks
Landing Page

Gå ikke glip af en aften med dværgen - en af vores mest populære pranks til polterabender og herreture!

Alle, inklusive gommen, vil synes, at det er hylende morsomt - lige indtil dværgen gør det til sin mission at irritere brudgommen i en hel time. Han vil drikke alle gommens drinks og konstant drille ham med lidt pryl, hvis han ikke opfører sig pænt.

Dette er uden tvivl vores sjoveste prank, og I skal naturligvis huske at tage masser af billeder, så I kan drille gommen i de næste mange år. Vi prøver så vidt muligt altid at udføre joken i den travleste bar - så det er ekstra pinligt for jeres kammerat og ekstra sjovt for resten af jer, for ikke at nævne alle de andre gæster!

Hvordan fungerer det?

I vil blive mødt af vores alletiders dværgentertainer, der vil følge med jer i 1 time og lænke sig til brudgkommen eller ham, der nu har fortjent det af den ene eller anden årsag.

I kan gøre dette uden den (u)heldige kammerats viden herom, så han ender helt rundt på gulvet, når han intetanende bliver mødt af dværg, der øjeblikkeligt lænker sig fast til ham med håndjern.

Bemærkninger og begrænsninger Kostumer kan bestilles som opgradering: enten politikostume eller djævlekostume Ved bestilling af et kostume, er der behov for omklædningsrum for entertaineren! I kan vælge både en mandlig eller en kvindelig dværg.

Kombiner dværg-pranken med Pissups andre aktiviteter

Efter I har skraldgrinet i den seneste time, så er I helt sikkert tørstige og har brug for noget at drikke! I kan derfor med fordel kombinere aktiveteten med en fedPub Crawl, hvor vores guide fører jer rundt i byen til de fedeste barer, hvor der venter øl, shots og drinks ved hvert enkelt sted. Det må da kunne slukke tørsten efter et godt grin over dværgen og jeres stakkels kammerat!

Other Options

Dværg-Prank

Dværg-Prank

  • 60 min. Dværg-underholdning
  • Stag on Stage show
  • 2. drink på stripklub GRATIS
  • VIP-stripklub og adgang
  • 4 t. Guidet barcrawl
  • Bordreservation

Dværg-Prank i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.9/5 Baseret på 10+ anmeldelser.

Dværg-Prank i Budapest - Gå ikke glip af en aften med dværgen - en af vores mest populære pranks til polterabender og herreture!

Viser vores seneste anmeldelser

03. April 2024

Google Translated Det er for sjovt og skaber en skør stemning 😆.

28. January 2024

Google Translated Sjovt og unikt! Vi nød det virkelig

02. April 2023

Google Translated Upåklagelige Jorjy var på toppen

15. October 2023
01. September 2023
14. May 2023
17. November 2022
01. June 2022
15. May 2022
23. February 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked