100% COVID Refund pakke >

Indendørs Paintball i Budapest

Inkluderet
  • Maske og Malertøj
  • 200 x Paintballkugler
  • Uddannet Instruktør
  • 120 min. Leje af Bane
  • 1 omgang Øl
  • Pissup Guide
  • Chauffør
  • Privat transport til aktiviteten
Add-Ons & Extras >
Daytime
Paintball
Landing Page

Action på eksotiske og ekstremt realistiske lokationer - indendørs paintball i Budapest er i en klasse for sig. Her kan I teste jeres venskab, samarbejde og præcision, mens I kæmper om overherredømmet i en unik atmosfære.

Gør dig klar til adrenalin, action og latter i en paintball-kamp på et af de mest usædvanlige paintball-steder.

Hvad handler det om?

Om bevægende action, samarbejde og holdånd eller bare skøre individuelle handlinger: I indendørs paintball til din polterabend konkurrerer I mod hinanden i forskellige spiltilstande på i alt 8 forskellige områder. De skiftende scenarier giver jer muligheden for at afprøve nye spilverdener og strategier når I ønsker det, hvilket og gør paintball i Budapest til noget særligt.

Lad jeres kampånd få frit løb, prøv sofistikerede taktikker, og kæmp jer vej gennem eventyrlige scenarier - fra Budapests forposter til post-apokalyptiske ruiner. Fra nybegyndere til hårde paintball-veteraner, der er noget for enhver smag i denne actionfyldte oplevelse!

Kulminationen på denne farverige kamp er det legendariske Stag run, hvor brudgommen i et sjovt kaninkostume må flygte fra jer som et levende mål - en fornøjelig jagt, der vil bringe lattertårer frem i øjnene på hele flokken!

Hvordan foregår det?

Vores pissup-guide henter jer på det aftalte mødested og transporterer jer til indendørs paintball i Budapest. Vi sørger for privat transport til og fra paintball-anlægget, hvor I vil modtage en grundig sikkerhedsbriefing og blive udstyret med alt nødvendigt grej.

Så starter det: I to timer kan I kæmpe på de forskellige spillebaner, og prøve jeres evner af.

Husk: I får alt, hvad I behøver: fra en omgang øl til panser. I bliver passet godt på under jeres paintball-tur i Budapest, og er i hænderne på professionelle, som også vil fortælle jer alt, hvad I har brug for at vide i en introduktion.

Hvor, hvem, hvor længe?

Jeres mødested er nemt at nå til med vores transport, da det indendørs paintball-anlæg er meget tæt på byen. I vil blive ledsaget af vores guide, som vil støtte jer hele dagen på turen, og vil være tilgængelig for at besvare eventuelle spørgsmål. Hele aktiviteten varer cirka 120 minutter i ren spilletid på de forskellige baner.

Vores tip til bagefter: Vi behøver ikke gætte i blinde efter sådan en runde - I er sikkert sultne, og vi kombinerer de bedste af aktiviteterne. Vi har to ideer til jer, enten beslutter I jer for den klassiske steak-middag, får to øl på huset og så på ... eller I gør præcis det samme, men med et strip-show. Lyder det ikke godt?

Andet du bør vide:

I går i beskyttelsestøj, men det kan godt blive vildt: I skal have behageligt og slidstærkt tøj på, der også kan tåle malerpletter. Eftersom alt udstyret er leveret, behøver I ikke at bekymre jer om jeres sikkerhed - men forsigtighed er stadig påkrævet, og skoene bør kunne tåle at blive snavsede!

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker
+unlimited paintball ammo
+100 paintball ammo for indoors
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked