Lækker Body Sushi i Budapest - Pissup Rejser

Lækker Nøgen Sushi i Budapest

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Lækker Nøgen Sushi i Budapest

Inkluderet
  • Kvindelig stripper
  • 1 portion Sushi
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Landing Page
Body Sushi

Har I lyst til lidt lækker sushi? Hvorfor så ikke spise det direkte fra en fræk ungarnsk piges krop? Hvis I ikke er helt vilde med sushi, skal denne oplevelse nok få jer på andre tanker! Bagefter kan I være sikre på, at sushi vil være jeres nye livret!

Hvordan fungerer oplevelsen?

Føl jer som japanske krigere for en aften og nyd 49 stykker frisk og lækker sushi, som er dækket op på en helt speciel og ret alternativ tallerken - nemlig en super fit og fræk ung pige. Dette er en aktivitet, I vil huske mange år frem, og vi er sikre på, at I vil tænke på den ungarnske skønhed hver eneste gang, I ser sushi fremover.

I vælger det sted, I gerne vil have jeres body-sushi, hvorefter den unge pige ankommer og smider tøjet, hvorefter de lækre stykker sushi vil blive linet strategisk op på hendes krop til jeres nydelse.

Bemærkninger og Restriktioner Aktiviteten inkluderer også sushien (Værdien af sushien vil være på 10K ungarnske florinter), og vil vare omkring 15 minutter. Det burde være nok til at få fjernet hvert enkelt stykke sushi fra stripperens lækre krop!

Aktiviteten kan eksempelvis finde sted på en pub eller på jeres hotel. Hvis I vælger aktiviteten på pubben, så er to omgange af drikkevarer påkrævet (Kan være sodavand såvel som alkohol)

Kombiner Body Sushi med andre aktiviteter i Budapest

Denne aktivitet kan bookes sammen med for eksempel et Privat Cruise, eller vi kan arrangere, at pigen kommer til jer, hvis I har plads på hotelværelset.

Uanset hvad, så vil denne aktivitet helt klart skyde aftenen i gang med et brag. I vil få lagt en god bund, inden I rammer byen og vil desuden også have fået noget lækkert for øjnene, så I for alvor er klar til at feste til solen står op over Budapests fede og og vilde natteliv! Gør jeres herretur til en uforglemmelig begivenhed i jeres liv!

Add-Ons & Extras

+unlimited beer and wine (spritz)
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked