Byrundtur i Trabant-Biler

Byrundtur i Trabant-Biler i Budapest

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Byrundtur i Trabant-Biler i Budapest

Inkluderet

  • 90 min. City Tour
  • Pissup Guide
Daytime

Sightseeing med vintagebiler i Budapest

Prøv en sjov og anderledes sightseeing tur i vintage Trabant-biler!

Trabant-tour i Budapest... I vil se coole ud på jeres polterabendtur til Budapest, ik? Glem en Ferrari! Det I har brug for er nogle anstændige Insta-billeder af hele venne-gruppen, pimpin i en lille kommunist-vintagestilet bil!

De små biler er ikoniske fra kommunisttiden, og det virker derfor passende at køre rundt i Budapest i de rustikke papkasser, som er udstyrede med små tocylindrede totaktsmotorer. Vi garanterer, at I vil føle jer godt underholdt, mens I ser alle byens største attraktioner fra bagsædet.

Hvordan fungerer det

Jeres Pissup Guide vil samle jer op fra jeres hotel i en privat bus til mødestedet (hvis nødvendigt). Når I er ankommet, og efter hurtige instruktioner, følger I hovedbilen og der vil være sightseeing i halvanden time! Bemærk: 3 personer pr. Bil.

Dette er ikke et ræs om at nå til mål, det er en sighseeing tour, så hold din fod fra speederen, trabanter er bestemt ikke bygget til fart!

BEMÆRK - I skal bringe et gyldigt kørekort med jer og selvfølgelig ikke have indtaget alkohol!

Når I har kørt rundt og rigtig været på sightseeing i jeres Trabanter, fortjener I et solidt måltid... det er jo er P-ssup. Book Bøf & Bryster og nyd en lækker bøfmiddag med et par øl... efterfulgt af en sexet strip show.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked