Fræk Roomservice i Budapest - Pissup Rejser

Fræk Roomservice i Budapest

( 13 anmeldelser )
4.69 / 5 Baseret på 13 anmeldelser

Fræk Roomservice i Budapest

Inkluderet
  • 15 min. 1 Fræk Stuepige-show
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Night Life
Sexy Maids
Landing Page

Findes der en mere fantastisk start på dagen end at blive vækket af en lækker, ung pige i stuepigeuniform?

Vågn op til et bank på døren og en sexet rengøringspige, som ankommer for at ordne jeres hotelværelse. Hun glemmer dog hurtigt alt om rengøringen og kaster sig i stedet ud i et heftigt show, hvor uniformen hurtigt kommer af. Herfra er det blot et spørgsmål om at lænse sig tilbage i sengen og nyde synet til fulde!

Hvordan fungerer det?

I booker den frække stuepige igennem os i Pissup, og efter aftale med jer, sørger vores guide for, at hun ankommer til det rette hotel og hotelværelse. Selve showet varer omkring 15 minutter. Det burde være nok til for alvor at vågne op og blive helt klar til dagen, selv oven på de vilde tømmermænd fra nattens strabadser, så hvad venter I på? Få det meste ud af jeres herretur til Budapest og nyd godt af alt, hvad byen kan tilbyde af smukke og sexede damer!

Kombiner den frække roomservice med andre aktiviteter!

Dette må nok være den perfekte måde at starte dagen på og kurere tømmermændene! Hvis I herefter er klar til at sætte gang i festen men føler, at det måske er lige tidligt nok at ramme klubberne, kan I booke vores Ølcykling - sightseeing på en stor cykel med masser af øl!

Eller hvis stuepigen blot har givet jer blod på tanden, så kan I også overveje en omgang Bøf og Bryster, hvor I vil få mulighed for at sætte tænderne i en lækker og saftig bøf, samtidig endnu et lækkert stripshow, mens I spiser. Bøffen burde helt klart kunne kurere de resterende tømmermænd og med den frække dame foran jer, så vil I ikke engang kunne tænke på eventuel hovedpine!

Add-Ons & Extras

+Pissup Guide (5878)
+Female Stripper

Fræk Roomservice i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.69/5 Baseret på 13+ anmeldelser.

Findes der en mere fantastisk start på dagen end at blive vækket af en lækker ung pige i stuepigeuniform, som udfører et frækt stripshow?

Viser vores seneste anmeldelser

04. July 2023

Google Translated Vidste, hvad hun skulle gøre. ?

10. April 2023

Google Translated God stribe

03. August 2022

Google Translated Meget godt organiseret!

01. May 2023
03. October 2022
11. September 2022
03. August 2022
01. June 2022
30. May 2022
29. May 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked