Biletter til Fodboldkamp I Budapest | Pissup Stag Dos

Biletter Til Fodboldkamp i Budapest

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Biletter Til Fodboldkamp i Budapest

Inkluderet
  • Billetter
  • Pissup Guide
Football
Daytime

Lad Os Håbe Der Kommer Et HatTrick!

Få fat i et par bileletter til en spændende fodboldkamp i Budapest, med en enestående stemning som dit selskab helt sikkert vil nyde. Se selv hvorfor ungarske fodboldkampe er kendt over hele verden for deres fantastiske stemning, og fyldt med følelser som du aldrig har set det før. Se ultras heppe på deres hold og synge med på holdets sange. Selvom du måske ikke har en holdtrøje, vil du alligevel bragt ind i stammen af de dedikerede fans, som ønsker at deres hold skal være det bedste i verden.

Hvad I Kan Forvente

Vi sørger for jeres VIP-sektor fodboldbilletter til at se det lokale hold spille. I får dem tilsendt inden kick-off, så sørg for at holde øje med jeres indbakke.

I har to muligheder at vælge mellem; enten den billige VIP-pakke, eller VIP med mad og drikkevarer. Giv os venligst besked på forhånd, så vi kan organisere den rette pakke til din polterabend. For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at I køber VIP-pakken med mad og drikkevarer; nogle af fordelene ved det er utrolige!

På selve kampdagen bedes I møde op lidt før kampstart, så I kan finde jeres pladser og sætte jer til rette inden den store kamp.

Som alle fodboldkampe varer kampen 90 minutter med 15 minutters pause i halvlegen, hvor I kan hente jeres mad og drikkevarer, hvis I har valgt den pakke. Fansenes begejstring slutter dog ikke der; I vil kunne høre dem brøle gennem hele stadion, i håbet om at kunne påvirke kampen så godt de kan.

Når fløjten har lydt for sidste gang, har Budapest forhåbentlig vundet. Så kan I frit fejre sejren som I har lyst til. De fleste lokale tager ud på klubberne i hovedstaden, så hvorfor ikke følge dem? Vi kan arrangere at I får gratis adgang og skip the line access into one of the main nightlife venues hvis I er interesserede. Come on, drenge, I er jo trods alt kun i Budapest én gang, ikke?

Hvad I Skal Vide Inden I Booker Denne Aktivitet

  • Sørg for at undersøge selskabets planer på forhånd, for at få fat i de billetter I ønsker.
  • Billetter er kun tilgængelige på kampdage, så I kan desværre ikke vælge og vrage.
  • Der er kun to muligheder for dem uden et personligt fanklubkort personligt på stedet, billig VIP eller VIP med mad og drikkevarer. Vælg hvilken pakke der passer jer, og jeres budget. I kan lige så godt spendere mens I kan!
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked