100% COVID Refund pakke >

Diskotek på Hjul i Budapest

5/5 ( 8 anmeldelser )
Inkluderet
  • Diskolys
  • Lydssystem
  • Bar
  • Stripperstang
  • Lufthavnstransfer eller 1 times bytur
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Party Bus
Daytime
Landing Page

Sæt for alvor gang i festen med et lækkert lydanlæg i natklubskvalitet, et velkomstshot i lokalt 'ildvand', en kold øl og en times tur rundt i byen i diskobussen!

Denne vilde festbus slår enhver anden form for transport, og I kan være helt sikre på at blive mødt af misundelige blikke, mens I cruiser gennem byen. Bussen er seriøst pimpet fra top til tå, og for at gøre jeres tur ekstra uforglemmelig sørger vi for, at en ungarnsk babe giver den gas på gulvet og stripperstangen med et frækt og hedt 12 minutters show!

Hvordan fungerer det?

Bussen er oplagt til eksempelvis lufthavnstransfer, hvor I vil blive mødt af vores Pissup-guide i lufthavnen, hvorefter I bliver kørt rundt i byen og hen til jeres hotel. I kan også bruge det som sightseeing eller transfer til andre aktiviteter eller lokationer i byen.

Bemærkninger og restriktioner Bussens basispakke fungerer kun som transfer eller som en tur rundt i byen, med lys og musik selvfølgelig. Hvis I vil have både stripper og alkohol med om bord, så skal I bestille dette under aktivitetens opgraderinger. Det kan vi dog klart anbefale for at gøre det hele mere festligt og mindeværdigt, for ikke at nævne, at det virkelig får sat stemningen til aftenens og nattens strabadser!

Turen foregår som nævnt som transfer fra lufthavn til hotel - Ellers foregår det som en tur rundt i byen, der varer 1 time.

Kombiner turen med andre Pissup-aktiviteter!

Vi garanterer, at den vilde diskobus vil sætte gang i festen, og det er den perfekte aktivitet inden en tur i byen - for eksempel med vores Babes i Olie.

Turen i diskoteksbussen ville også være den perfekte opvarmning til en tur på en vaskeægte natklub, hvor I kan få gratis entré og dermed springe køen over og danse og feste natten lang!

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+gilf show
+Sexy Hitchhiker
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+male stripper/sexy hitchhiker
+Bottle of spirit with soft drinks
+bubbly
+red bull
+Luggage carry car for airport transfer
+Male Dwarf Handcuff Prank

Diskotek på Hjul i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 8+ anmeldelser.

Sæt gang i festen med et lydanlæg i natklubskvalitet, et velkomstshot i lokalt 'ildvand', en øl og en times tur rundt i byen i diskobussen!

Viser vores seneste anmeldelser

24. June 2023

Google Translated Festbussen var super rummelig, der var plads nok til at danse. Det var også praktisk, at vi kunne lytte til vores egen musik takket være AUX-kablet. Højdepunktet var selvfølgelig stripperen,

04. September 2022

Google Translated Bus af høj kvalitet, flink buschauffør og fantastisk stripper!

18. June 2023
24. May 2023
11. May 2023
11. May 2023
11. May 2023
20. June 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked