100% COVID Refund pakke >

Dværgstrip i Budapest

5/5 ( 6 anmeldelser )
Inkluderet
  • Dwarf stripper
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Stripper
Landing Page

Nyd et stripshow, som I aldrig har gjort det før

Gør jeres tur til Budapest endnu mere mindeværdig ved at booke jeres helt eget dværg-stripshow. Gør jer klar til jeres livs grin.

Vi sørger for, at en af vores bedste dværgkunstnere ankommer uanmeldt til et sted i byen, såsom en bar, restaurant eller endda jeres hotel, for at give et erotisk show, som I aldrig har set før. Op og ned vil hun gå på skødet på af en jeres kammerater, mens I andre griner tårene ud ved siden af.

Hvad indebærer aktiviteten?

I vælger en lokation i byen og sørg for at komme i god tid og opfør jer normalt, hvis dette er en overraskelse til en (u)heldig kammerat. Bestil nogle drinks og få en snak. Sørg for, at ingen i gruppen åbner munden om det, ellers vil det ødelægge overraskelsen.

Kort tid senere vil dværgen ankomme til lokationen og nærme sig den heldige fyr til hovedbegivenheden. Nu kan han ikke slippe ud af det!

Dette bliver et hylende morsomt show, hvor dværgen slet ikke har nogen grænser. Forestil jer en lille nøgen dværg, der laver nogle frække handlinger mod jeres kammerat, som kun hans kone burde gøre.

Stripshowet varer ca. 13 minutter. Når det er færdigt, kan I blive på stedet eller melde jer til en anden af Pissups mange fede aktiviteter i Budapest, såsom vores barcrawl. En af vores erfarne guider vil tage jer hen, hvor festen i byen for alvor finder sted, så I får oplevet mere af byen igennem nogle fede barer, for ikke at nævne en masse drinks, øl og shots hvert sted. Hermed vil I være klar til at feste til den lyse morgen!

Bemærkninger og Restriktioner

  • Stripshowet varer normalt mellem ti og tretten minutter.
  • Der skal være et sted, hvor den stripperen kan skifte tøj på det sted, I vælger.
  • Det sted, I har valgt, skal have et musikanlæg til forestillingen.
  • Der er intet maksimalt deltagerkrav for denne oplevelse.

Add-Ons & Extras

+unlimited beer and wine (spritz)

Dværgstrip i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 6+ anmeldelser.

Du læste rigtigt. I kan nu book en vaskeægte dværgstripper på jeres herretur til Budapest. Det vil garantere et godt grin og en uforglemmelig aften og tur!

Viser vores seneste anmeldelser

09. October 2023

Google Translated Super venligt super show
Virkelig at anbefale

28. February 2024
19. July 2023
18. July 2023
04. May 2023
01. May 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked