100% COVID Refund pakke >

Hardball Krig i Budapest

Inkluderet
  • mask and protective clothing
  • unlimited ammunition
  • Uddannet instruktør
  • 120 min. track rental
  • 1 omgang Øl
  • Private transfer to activity
  • Chauffør
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Airsoft

Prøv Hardball krig i Budapest - Det er et must!

Hardball er en af Europas hurtigstvoksende sportsgrene, som efterhånden overhaler Paintball, når det kommer til popularitet - og oplevelsen virker langt mere autentisk!

Paintball kan virke sååå retro. Ja, det er en klassisk polterabendaktivitet. Og ja, du kommer til at skyde dine medspillere uden konsekvenser... og ja, det er en fantastisk måde at sende gommen hjem med en masser af blå mærker... Meeeeen I kan også gøre alt dette med vores aktivitet, Hardball krig i Budapest - OG I kommer endda til at skyde med ægte kopi-pistoler!

Hvordan fungerer det:

Guiden vil møde jer på jeres hotel, hvor en bus vil komme og hente jer (og sætte jer af efter igen på hotellet efter aktiviteten). I vil blive udstyrede med nøjagtige kopier af rigtige maskingeværer og inddele jer i hold, hvorefter I vil bruge de kommende timer på at nyde hinandens højlydte skrig, når I bliver ramt. I spiller med plastikkugler (de gør stadig møgondt!) på en specialbygget og überfed bane.  Det hele er utroligt livagtigt, og da instruktionen foregår af professionelle instruktører, føler I jer hurtigt hensat til en virkelig krigszone. Og nå ja, så får I ubegrænsede kugler, så I virkelig kan slå jer løs! 

Bemærk: I får tøj, men ikke sko. Så vi anbefaler at I tager noget godt fodtøj med som kan tåle at blive beskidt, for det kan godt gå hen og blive en rigtig snavset dag!

Dette er en sjov og fed aktivitet, som sikrer, at jeres polterabend i Budapest bliver legendarisk og en weekend i sent vil glemme.

Har I lyst til en klassisk polterabend-aktivitet? Book vores Budapest paintball-aktivitet og sørg for, at jeres gom kommer hjem med en masser blå mærker!

For ægte pistolentusiaster har vi også AK-47 - den ekstreme pakke - hvor I kommer til at prøve den største, vildeste pistol af dem alle, nemlig AK-47, det tror jeg ikke I vil gå glip af.

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked