100% COVID Refund pakke >

Hardball Krig i Budapest

5/5 ( 3 anmeldelser )
Inkluderet
  • Maske og Malertøj
  • Uddannet Instruktør
  • 120 min. Leje af Bane
  • 1 omgang Øl
  • 1000 x Airsoft Pellets each
  • Pissup Guide
  • Chauffør
  • Privat transport til aktiviteten
Add-Ons & Extras >
Daytime
Airsoft

Prøv Hardball krig i Budapest - Det er et must!

Hardball er en af Europas hurtigstvoksende sportsgrene, som efterhånden overhaler Paintball, når det kommer til popularitet - og oplevelsen virker langt mere autentisk!

Paintball kan virke sååå retro. Ja, det er en klassisk polterabendaktivitet. Og ja, du kommer til at skyde dine medspillere uden konsekvenser... og ja, det er en fantastisk måde at sende gommen hjem med masser af blå mærker... Meeeeen I kan også gøre alt dette med vores vilde aktivitet, Hardball krig i Budapest - OG I kommer endda til at skyde med autentiske kopi-pistoler!

Hvordan fungerer det:

Guiden vil møde jer på jeres hotel, hvor en bus vil komme og hente jer (og sætte jer af igen på hotellet efter aktiviteten). I vil blive udstyrede med nøjagtige kopier af rigtige maskingeværer og inddele jer i hold, hvorefter I vil bruge de kommende timer på at nyde hinandens højlydte skrig, når I bliver ramt. I spiller med plastikkugler (de gør stadig møgondt!) på en specialbygget og überfed bane.  Det hele er utroligt livagtigt, og da instruktionerne foregår af professionelle instruktører, føler I jer hurtigt hensat til en virkelig krigszone. Og nå ja, så får I ubegrænsede kugler, så I virkelig kan slå jer løs! 

Bemærk: I får tøj, men ikke sko. Så vi anbefaler at I tager noget godt fodtøj med som kan tåle at blive beskidt, for det kan godt gå hen og blive en rigtig snavset dag!

Dette er en sjov og fed aktivitet, som sikrer, at jeres polterabend i Budapest bliver legendarisk og en weekend i sent vil glemme.

Har I lyst til en klassisk polterabend-aktivitet? Book vores Budapest paintball-aktivitet og sørg for, at jeres gom kommer hjem med en masser blå mærker!

For ægte pistolentusiaster har vi også AK-47 - den ekstreme pakke - hvor I kommer til at prøve den største, vildeste pistol af dem alle, nemlig AK-47, det tror jeg ikke I vil gå glip af.

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker

Hardball Krig i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Hardball er en af Europas hurtigstvoksende sportsgrene, som efterhånden overhaler Paintball. Hvad venter I på? Kom og spil med og opdag al hypen!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

18. October 2023
18. October 2023
18. October 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked