100% COVID Refund pakke >

Gokart i Budapest

4.78/5 ( 9 anmeldelser )
Inkluderet
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • 8 min. Træning
  • 6 min. Kvalificering
  • 12 omgange Ræs
  • Chauffør
  • Privat transport til aktiviteten
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Go-karting
Driving & Racing

Ræs med vennerne i Budapest - Få lov at køre på Budapest's bedste gokartbane!

Ingen herretur er komplet uden et vildt ræs på en gokartbane! I Budapests gokartcenter finder I en 400 meter lang bane, hvor I kan prøve de nye 290cc gokarts af, inden en vild tur i byen.

Hvordan fungerer det

Jeres guide møder jer på jeres hotel og bussen henter jer 30 minutter senere. Busturen tager ca. 30 min. til gokartcenteret.

Ræset starter med en trænings- og en kvalifikationsrunde, hvorefter I rigtig går til kamp for at afgøre, hvem gruppens næste Formel 1 kører er. Aktiviteten inkluderer returtransport, rundetider, som kan ses løbende på en skærm, leje af gokarts, sikkerhedsudstyr og leje af bane.

Op til 13 gokarts kan race samtidig. I får 5 øvelsesrunder, 5 kvalifikationsrunder og 12 runders ræs! Er I flere end 13 personer, må I opdele jer i to hold. Hele aktiviteten varer godt og vel 1 time, hvilket burde være nok tid til at få ræset igennem, selvom al adrenalinen sikkert vil få det hele til at føle som sølle 10 minutter. Under alle omstændigheder vil I være garanteret det fedeste ræs!

Efter ræset får I en øl på husets regning i centerets bar, hvor I også vil finde et udvalg af andre aktiviteter, såsom pool, dart og et par fladskærme, der viser dagens sportskampe.

Bemærk For at få lov at køre disse gokarts, må din kropsvægt må ikke overstige 100 kg.

Nyd et lækkert måltid efter aktiviteten med vores Opvarmning med Øl & Steak, så herreturen for alvor er komplet og en total success fra start til slut.

Når I er færdige med gokart-ræset, så kan I jo tage en tur på pubcrawl igennem byens fede og vilde natteliv. Vores guide fører jer til de bedste klubber uden for turistfælderne, så I får en ordentlig oplevelse og bytur i Budapest!

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker

Gokart i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.78/5 Baseret på 9+ anmeldelser.

Få lidt fart over feltet og ræs mod drengene på Budapests indendørs GoKart bane. Der er lagt op til en super fed eftermiddag!

Viser vores seneste anmeldelser

29. March 2023

Google Translated God fornøjelse, godt forklaret

03. June 2024
23. May 2024
23. May 2024
20. May 2024
02. May 2024
01. May 2024
31. May 2022
23. February 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked