100% COVID Refund pakke >

Palinka-Smagning i Budapest

Inkluderet
  • 4 omgange 2cl Shots Palinka
  • Bordreservation
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Spirit Tasting
Landing Page

Er I klar til en omgang vinsmagning? Nej, rigtige mænd drikker nemlig Palinka - især når I er på herretur til den ungarnske hovedstad, Budapest!

Palinka er Ungarns nationaldrik, og det er en cognac baseret på frugt. Til denne smagning får I 2 cl shots af 5 forskellige slags Palinka. Jeres guide fortæller jer kort om drikken, smagen, hvordan og hvor den laves, og så skal der gives point. Det shot, som får flest point, får I en ekstra omgang af til slut på aktiviteten!

Ligesom man ikke kan tage til Mexico uden at få drukket en masse tequila, til Japan uden at få afprøvet sake, så kan man heller ikke tage til Ungarn og især ikke Budapest med byens vilde natteliv uden at få noget palinka indenbords!

Der vil både være masser af vand og en endda også stor øl at skylle alle herlighederne ned med. 

Hvordan fungerer aktiviteten?

I dukker op ved mødestedet på Palinka-museet, hvor guiden vil stå til hjælp og ledsage jer til aktiviteten. Her vil I få et bord, hvor I kan nyde både jeres shots med palinka samt en lækker kold øl. I skal huske på, at dette blot er en bordreservation med jeres omgang palinka-shots. Hvis I kunne tænke jer en guidet tur rundt på museet, så kan I også bestille dette lige her på siden som en ekstra aktivitet.

Får i smag for palinkaen eller andet, så kan I også bestille endnu flere shots her på siden, samt øl, en times poolspil eller endda en 3-retters menu med lækkert ungarnsk mad.

Kombiner aktiviteten

Vores Palinka-smagning er en fed måde at få lidt drinks indenbords på, uden at det går alt for vildt for sig. Perfekt både som før eller efter en omgang Bøf & Bryster.

Hvis shotsene fik vækket appetiten, så kan I også gøre brug Pissup til at reservere bord på en af byens mange lækre og fede restauranter, så I kan tage af sted direkte fra det ene til det andet.

Add-Ons & Extras

+Guided tour of the Pálinka Museum with 1x2cl tasting
+2 shots of pálinka (2 cl)
+3 course hungarian meal
+pool table for 1 hour
+beer (Pálinka Experience)
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked