100% COVID Refund pakke >

Museum For Lyskunst i Budapest

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Entré-billet
Daytime
Guided Tours

Det er tid til noget lidt andet!

Ikke alle polterabender behøver at handle om at drikke. Book jer ind for at opleve Europas eneste museum for lyskunst i Budapest.

Budapests lysmuseum er et der imponerer mange med de interessante installationer, fascinerende kunstværker og utrolige lysudstillinger. Slut jer til vores guide, når de tager jer gennem et af Europas mest eftertragtede gallerier. Lær om historiske kunstværker gennem kreative projektioner, og find ud af hvorfor Light Art Museum hurtigt er ved at blive en af de bedste ting at besøge i den ungarske hovedstad.

Hvad I kan forvente

Det vil ikke være svært at finde Light Art Museum, da det er beliggende i hjertet af Budapest og nemt kan vandres til fra de fleste hoteller i byen.

Din guide vil møde jer ved indgangen til museet på det aftalte tidspunkt for at følge jer indenfor, og det er her din rejse begynder!

Mærk, hvordan det er at være en del af en lysende historie gennem kunstværker, videnskab og teknologi. Se alle slags skøre kreationer blandet ind med digital kultur lavet af ungarske kunstnere. Du vil gå ud med et helt andet perspektiv på livet!

Der er ingen tidsbegrænsning på, hvor længe din gruppe kan blive på museet, men besøg varer normalt omkring en time. Selvfølgelig kan I bruge mere tid der, hvis I har brug for det.

Vi tilbyder også masser af ikke-alkoholbaserede polterabend-oplevelser. Vi har alle brug for en fridag en gang imellem. Se en komplet liste over vores Budapest-oplevelse på vores destinationsside, fra [tankture](https://www. .pissup.com/budapest-stag-do/activities/mt-lb-tank-drive-ride-budapest/) til [optagelse af nogle kraftige AK 47'ere](https://www.pissup.com/ budapest-stag-do/activities/ak47-shooting-budapest/). Det er hvad Pissup handler om.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked