Lækkert Lesbisk Show i Budapest - Pissup Rejser!

Lækkert Lesbisk Show i Budapest

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Lækkert Lesbisk Show i Budapest

Inkluderet
  • 2 Strippere
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Stripper
Landing Page

To er altid bedre end én - i hvert fald når det kommer til lækre strippere!

Forkæl hinanden eller brudgommen, hvis I er på polterabend, med et frækt stripshow. Vi booker kun fra Ungarns bedste stripbureau, og vi garanterer, at I vil få de mest sexede piger i byen. Et lesbisk show er uden tvivl en uforglemmelig oplevelse! Skynd jer at booke den vilde aktivitet, så I kan få lov til at se, hvad de to frække tøser har tænkt sig at gøre ... ved hinanden!

Hvordan fungerer det

Jeres sjove, venlige lokale guide vil møde jer og tage jer til det sted, hvor det lækre lesbiske show vil finde sted, og tager sig ellers af forberedelserne, så I ikke behøver at bekymre jer om noget, men blot se frem til selve showet, og når det begynder, kan I bare læne jer tilbage og nyde synet!

Bemærk venligst: Det lesbiske show er bedst tilføjet til en barguide, bådaktivitet eller et måltid. Showet med de to strippere varer i 15 minutter, så det er om at få det hele med sig, mens man kan!

Book det lesbiske show sammen med en af vores andre aktiviteter, for eksempel som underholdning på Stripbåden Tit-tanic eller som lidt ekstra frækt for øjet på vores Partybus. Uanset i hvilken kombination I bokker stripperne, så vil I være garanteret et både vildt, frækt og hedt show, som vil gøre turen uforglemmelig!

Når showet og jeres øvrige aktivitet er overstået, så vil I helt sikkert være så klare til at indtage Budapests natteliv med storm, så I kan feste løs til den lyse morgen.

Findes der noget bedre end dette? Det tvivler vi kraftigt på! Se at få bestilt showet og sæt et kryds i kalerenden ud fra jeres herretur til den ungarnske hovedstad og alt, hvad den måtte indebære!

Add-Ons & Extras

+unlimited beer and wine (spritz)
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked