100% COVID Refund pakke >

Indendørs Lasertag i Budapest

Inkluderet
  • Lasertagudstyr
  • 120 min. Leje af Bane
  • 1 omgang Øl
  • Pissup Guide
  • Chauffør
  • Privat transport til aktiviteten
Add-Ons & Extras >
Daytime
Airsoft

Hvad handler det om?

Det er den ultimative laserkamp, hvor du i arenaen bliver nødt til at vise lynhurtige reflekser, strategisk tænkning og taktiske færdigheder for at overliste dine modstandere og føre dit hold til sejr!

Hos Lasertag i Budapest træder du ind i en futuristisk verden, hvor I konkurrerer mod hinanden i forskellige spiltilstande på i alt otte forskellige områder.

Dit mål er at ramme sensorerne på modstanderens vest med laserstrålen, samle point og skyde det modsatte hold ud af løbet. Der venter dig forskellige scenarier, hvor du kan sætte dine strategiske færdigheder og reflekser på prøve. Bare pas på du ikke selv at bliver målet – hvordan opdager du, at du er blevet ramt?

Du bærer et komplet sæt lasertagudstyr (som du modtager på stedet), der signalerer en træfning.

Hvordan foregår det?

Vores pissup-guide henter jer på det aftalte mødested og tager jer til lasertagstedet, som en privat transport. Når I er ankommet, vil I modtage en detaljeret sikkerhedsbriefing og blive udstyret med det nødvendige lasertag-grej. Et sted midt imellem får I også en gratis omgang øl som en forfriskning, I har selvfølgelig hele kamppladsen for jer selv.

Andet du bør vide:

For at deltage i lasertag-aktiviteten, bør I have behageligt og slidstærkt tøj på, som giver jer bevægelsesfrihed. Da alt udstyr bliver leveret, behøver I ikke bekymre jer om jeres sikkerhed. Lasertag er et alternativ til paintball eller [arrow tag](https://www.pissup.de/junggesellenabschied-budapest /aktivitaten/arrow-tag-budapest/) og derfor velegnet til alle aldersgrupper og fitnessniveauer.

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked