Topløse værtinder i Budapest - Herreture med Pissup Rejser

Topløse værtinder i Budapest

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Topløse værtinder i Budapest

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 1 t. Topløse Værtinder
Night Life
Landing Page
Topless Waitress

Topløse værtinder i Budapest til polterabenden!

Hvad indebærer aktiviteten?

Præcis hvad I forestiller jer: Vores topløse værtinder vil servere drinks til jer efter bestilling på enten en bådtur eller cruise. Oplev en afslappende dag på vandet i selskab med hotte topløse værtinder. Det vil bestemt være et syn I sent vil glemme!

Kom i den bedste og hotteste stemningen til jeres begivenhed! Vi anbefaler denne aktivitet til dem, der ikke er tilfredse med et kort show. Vores topløse tjener i en gennemsigtig mesh-top serverer drinks til din fest i en hel time. Alle øjne vil være på hende!

Hvad kan være bedre end en topløs værtinde til jeres forfest, hvad end den foregår på en fed båd rundt i byens kanaler, en luksuriøs Hummer rundt i gaderne eller hvor end I befinder jer. Med vores smukke og frække værtinde vil I for alvor komme i stemning og være kampklare til at indtage det fede, varierede og vilde natteliv i Budapest. Jeres herretur bliver kun mere uforglemmelig af sådan en fræk lille sag.

Bemærk venligst Dette skal tilføjes til en aktivitet, hvor drikkevarer serveres. Dette kan være på en bådtur eller et cruise igennem byen. Vi kan sørge for programmet på ethvert sted i byen, vi anbefaler vores natklubber i centrum, festkældre, private eventbåde og byture med festbus.

Aktiviteten varer kun i 1 time. Hvis der skal bookes flere timer, skal du tilføje denne aktivitet igen pr. time.

Kombiner jeres topløse værtinder med andre aktiviteter Der er en masse at lave i Budapest. I kan for eksempel kombinerer vores frække værtiner med vores vilde Diskotek på Hjul eller måske også tage de letpåklædte værtinder med på en Bådtur til Herreturen. Uanset hvad I vælger, kan I være sikre på, at det er oplevelsen værd!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked