100% COVID Refund pakke >

Fest på Stripbussen i Krakow

5/5 ( 3 anmeldelser )
Inkluderet
  • Øl hver
  • Pissup Guide
  • 15 min. Stripshow
  • 75 min. Tur i Partybussen
Add-Ons & Extras >
Daytime
Night Life
Featured
Party Bus
Landing Page

Krakow stripbus: den ultimative fest på hjul!

Vores stripbus er den ultimative måde at starte en herretur på! Den vilde partybus tilbydes eksklusivt til Pissup gæster, og I kan forvente en oplevelse, I sent vil glemme.

Hvordan fungerer det:

Dette er den eneste rigtige festbuss i Krakow! Den er skræddersyet specielt til en vaske ægte herretur. Ombord på bussen finder I lækkert interiør, højt lydsystem, tonede ruder, diskolys, bar med bartender og naturligvis en stripperpole! Slap af i de luksuriøse omgivelser mens I nyder en kold øl på vores regning samt en polsk skønhed, som vil vise jer nogle frække tricks. Der er mulighed for at købe drinks på bussen til Polens vanvittigt billige priser.

Efter ca. 20 minutter på turen, kommer stripperen... Denne stripper er noget af den hotteste voksenunderholdning, du nogensinde vil lægge dine øjne på. Både strippere og dominatrices er tilgængelige; bare lad jeres manager vide, hvad I foretrækker.

Dette er den perfekte måde at starte jeres weekend i Krakow på!!

Har I nogensinde ønsket den komplette rockstjernebussoplevelse? Det har I nu chancen for med denne aktivitet. I bliver hentet I lufthavnen i dette bæst af en bus. Med den store belysning og det vilde lydsystem, kan det sammenlignes med at have jeres egen personlige klub på hjul.

Som I jo ved leverer vi hos Pissup, altid kun ting i den højeste kvalitet. Sæderne og indersiderne af denne bus er alt læder, det fineste design, som vil føje til følelsen af luksus og eksklusivitet. Og derudover får I et fantastisk stripshow med en af de smukkeste polske skønheder I nogensinde har set. Alt i alt er det enhver rødblodet mands drøm, der kommer i opfyldelse.

EKSTRA/SPRUT

Karaoke (som ekstra) er også muligt at booke... så hvis vil lege popstjerner, kan I skabe jer præcis som I lyster, mens partibussen ruller!.

BEMÆRK - Der er ingen bar inde i bussen, men gruppen kan stoppe ved en butik på vej og købe det som I ønsker og bringe det på bussen, ELLER fortæl os på forhånd, og vi kan fylde op med sprut.

Vores ALL YOU CAN DRINK-pakke (som ekstra) omfatter vodka, whisky, øl, vin og læskedrikke.

Krakow stripbus - transport eller bytur

Dette er en af vores mest populære aktiviteter (I har jo nok læst hvorfor!) Så husk at bestille i god tid. Vores erfaring fortæller os at ingen går skuffet derfra. Men når I bestiller hos Krakow Pissup, vil vi hjælpe med at gøre jeres oplevelse så vild som I ønsker det. Så hvis I vil tilføje en ekstra stripper så lad os høre fra jer!

Stripbussen i Krakow fungerer som god transport fra lufthavnen til hotellet, og huser op til 30 pladser, så hvis I er en stor gruppe, vil I spare rigtig meget på ikke at tage taxaer. Og mens taxaer ofte ikke tillader at drikke i bilen når I er på vej fra hotellet, opfordrer vores stripbus jer til at holde gang i festen! Når I kører ind i Krakow kan I se seværdighederne mens I fester, selvfølgelig hvis I ikke er for optaget og distraheret af alt den craziness der sker inde i bussen.

Men I behøver ikke kun at booke stripbussen fra lufthavnen, I kan også bruge den til at køre jer fra sted til sted. Så kan I nyde et stripshow mellem klubberne og øve jeres karaoke-færdigheder – som jo nok ikke er noget I oplever hver dag.

Tilgængelig både dag og nat, dette er en bus I virkelig ikke har noget imod at vente på!

BEMÆRK - Til lufthavnstransport vil bussen blive lejet i 1 time for at nå til jeres hotel. Som en bytur varer aktiviteten i 1,5 time.

Før en hård nat med stripbussen, er det måske en god ide at få lagt en ordentlig bund. Så prøv vores Bøf, Vodka og Øl aktivitet og få lidt godt i maven, samtidig med at I varmer op til en vild nat i Krakow

Other Options

Mini-Partybus

Mini-Partybus

  • Guide
  • 60 min. Tur i Partybussen
  • Chauffør
  • 2 flasker Flaske bobler
  • 15 min. Stripshow

Add-Ons & Extras

Crazy Police Dwarf
Sexy Hitchhiker
Sexy Bride Prank
Dominatrix Strip Show
Ugly Stripper Prank
Club Entry+ Tables + Vodka Shot
Stag Arrest
Lesbian Show
Bottle of Bubbly
Bottle of Vodka + Softs
Bottle of Whiskey w/Coca-Cola
Extra Stripper
Party Bus Extra Hour
Katowice Party Bus Transfer

Fest på Stripbussen i Krakow

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Prøv et ekstraordinært transportmiddel! Komplet med fest, strip og drikkevarer. Start den fedeste bytur i Krakow på den helt rigtige måde med stripbussen.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

28. March 2024

Google Translated Chaufføren var fremragende og viste os rundt i de smukkeste hjørner af byen. Atmosfære garanteret

07. January 2024

Google Translated Fantastisk tur! Partybussen var helt vild, enorm og vildt larmende! Turlederen var så venlig og energisk. Kan varmt anbefales! X

12. June 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked