Herretur til Krakow

Nattelivet i Krakow

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Nattelivet i Krakow

Nattelivet i Krakow - Pissup anbefaler

Forbered jer på den vildeste oplevelse nogensinde, når I rammer Krakows gader! Her er et godt mix af ekstravagante barer og snuskede værthuse, og I vil finde unge, polske skønheder på hvert et gadehjørne. For lækre drinks i byen, besøg Le Scandale og Hard Rock Café, eller prøv en af vores guidede ture til et bryggeri, så I kan smage noget forfriskende, lokalt øl. Byen byder på utallige fede klubber, og I bør tage et smut forbi både Baccarat og Chic Pozytywka – her kan I forvente høj musik og flotte damer til den lyse morgen. Hvis I ikke kan beslutte jer for, hvor I vil hen, kan I trygt stole på os – vi arrangerer eksklusive events, hvor I får en vild aften med både Pubcrawl, Natklub & Stripklub.

Nattelivet i Krakow - polterabend med Pissup

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet et hav af de fedeste aktiviteter i byen og opdelt dem i flere sektioner, så du frit kan browse rundt. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad den indeholder. Når du har fundet de aktiviteter, du vil have, klikker du blot på ‘bestil nu’ knappen og følger instruktionerne. Bare rolig – du binder dig ikke til noget med det samme, du sikrer dig blot, at aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.