Guidet Tur i Saltmine - Besøg gammel mine i Wieliczka

Guidet Tur i Saltmine i Krakow

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Guidet Tur i Saltmine i Krakow

Inkluderet
  • 30 min. Guidet tur
  • Privat Transport (frem og tilbage)
Daytime

Alle, der har haft en vild nat i byen i Polen, kender følelsen af mangel på salt dagen efter. Utroligt nok har en tur i en saltmine en helende effekt, og det er især anbefalelsesværdigt for rygere og tømmermændsramte festløver at besøge saltminen – vi garanterer, at I vil kunne føle jeres hovedpine forsvinde.

Saltminen i Wieliczka kan dog meget mere end blot at hele jeres tømmermænd. Det er den eneste mine i verden, som har fungeret siden middelalderen. Minen er fordelt over 9 etager, og alle de originale søer, kamre, skulpturer og endda et katedral er der stadig den dag i dag. Fik vi nævnt, at alle disse ting er lavet af salt? Saltminen er en virkelig fed og uforglemmelig oplevelse – og den er hele 300 kilometer, med en dybde på 327 meter, så der er nok at se på.

Jeres guide møder jer på hotellet og bussen kører ca. 15 minutter senere og turen tager ca. 30 minutter. I vil derefter få en tur rundt i minen med en engelsktalende guide og derefter tilbage til hotellet.

Bemærk venligst: Denne tur er privat - kun for jeres gruppe. I modsætning til nogle andre tour-pakker (som afhenter forskellige grupper, og kan tage op til 1,5 time at forlade Krakow) vil vi sørge for privattransport fra jeres hotel!

Hvis I har brug for mere detox efter en våd nat, kan I også prøve vores Detox i Vandland.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked