Herretur til Riga

Nattelivet i Riga

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Nattelivet i Riga

Nattelivet i Riga - Pissup anbefaler

Nattelivet i Riga har et velfortjent ry for at være vildt og utroligt sjovt. Men selvom partylivet har forbedret sig dramatisk i de seneste år, kan du stadig blive snydt af barer og stripklubber. Derfor anbefaler vi, at du bestiller vores Pissup Privat Bar Guide, hvor vi vil tage dig med rundt til de bedste barer i Riga. Måske skulle du starte aftenen ud med et festmåltid og 3 strippere, ja så er standarten i hvert fald sat for resten af aftenen. Eller hvad kunne være bedre end at kombinere sexede lettiske piger og de bedste barer og klubber på samme aften? Tja, med vores Bajere, Babes & Boogie - aktivitet kan du netop gøre dette!

Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at have guide på, anbefaler vi følgende steder: den gamle bydel, huser forskellige fede og livlige steder som Livu Square, med udendørs bar om sommeren. Hvis en fantastisk udsigt står højt på prioriteringslisten, så anbefaler vi kraftigt Skyline Bar på 28. etage af Radisson Blu Hotel. Pin Bar, beliggende i den pittoreske Pils Square, tilbyder velsmagende cocktails, og det gør The Left Door Bar også, nær Kronvalda Parks.

Studio 69 er et fancy 3-etagers natklub beliggende i byens centrum. Alternativt er der et større natklub La Rocca Revolution og er Letlands største natklub, men med et lidt yngre klientel. Kaļķu Vārti er også populært blandt lokalbefolkningen og har et imponerende lyd- og lyssystem, der har gjort det til et populært navn i nattelivsbranchen.

Ønsker du at lave lidt sjovt med brudgommen under polterabenden? Med aktiviteten Kidnapning med strip vil du skræmme livet af gommen, når han bliver arresteret af vores private "politibetjente" og kørt væk uden at vide, hvad der vil ske med ham. Selvfølgelig slutter det hele godt, når brudgommen bliver taget til en stripklub, bundet til stripperstangen og overrasket med et show, hvor han er befinder sig i midten af rampelyset. Han vil aldrig blive den samme igen efter dette!