100% COVID Refund pakke >

Beerbike & Strip i Hamborg

Inkluderet
  • Organization of Strip Show during tour
  • Stripshow
  • 2 t. Beerbike Tur
  • Chauffør
  • 10 l Øl
Add-Ons & Extras >
Featured
Daytime
Beer Bike
Landing Page

En tur med Pissup Beerbike giver dig den unikke mulighed for at udforske Hamburg-området, mens du drikker en øl eller to i godt selskab. Der er også et helt særligt højdepunkt: Før I skal træde i pedalerne, venter der jer et hot stripshow.

Hvad handler det om?

Striptease, øl og lidt fysisk aktivitet - alt dette tilbydes jer på Beerbike & Strip. Den perfekte blanding til din polterabend.

Hvordan foregår det?

Der er allerede sat et pavillontelt op til dig på det aftalte mødested. Det første punkt på programmet starter der. En hot stripper får jer i det rigtige humør, før jeres tur på den specielle ølcykel begynder. Så kan I udforske området på dette unikke transportmiddel. 10 liter øl er til rådighed for jer, til at genopbygge væskebalancen.

Hvor, hvem, hvor længe?

Turen tager jer langs Elben gennem det smukke Hamburg-område. I kan nemt nå mødestedet fra hovedbanegården på cirka 20 minutter med offentlig transport. Op til 16 personer kan sidde på beerbiken. Der skal dog mindst 8 personer til, før køretøjet begynder at bevæge sig. Men inden det går i gang, kan I slappe af og nyde stripshowet i 15 minutter. Derefter cykler I i omkring 1 time og 45 minutter, mens I nyder et par kølige øl.

Andet du bør vide

Selvom mottoet for denne aktivitet er "Drik og kør", er I også deltagere i trafikken. Det er derfor vigtigt, at I ikke er fulde, når I starter jeres tur. I kan selvfølgelig benytte ølhanen under kørslen. Og hvis I nu virkelig er i humør og klar til Hamburgs natteliv, så har vi flere ekstraordinære ideer til din polterabend i Hamburg.

Add-Ons & Extras

extra 10l Beer for Beer Bike/Conference Bike
Surcharge for French speaking guide
extra 5l Beer for Beer Bike/Conference Bike
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked